Friday Finds

Choker ketting

Daar is hij weer hoor, terug van weggeweest de Friday Finds rubriek. Zo’n twee jaar geleden was dit een vast wekelijks terugkerend item op mijn blog en ik heb het bijna een jaar gedaan. Ik kreeg er vaak veel leuke reacties op dus de Friday Find is terug.

choker ketting

Hij zal niet iedere week verschijnen maar ik hoop hem toch wel weer met regelmaat voor je te kunnen vullen. De meeste spulletjes haal ik van website van Wish.com (soort aliexpres) of ander leuke aankoopjes die ik tegen kom.

choker ketting

De Friday Find van deze week is deze zilverkleurig choker ketting. Dit soort kettinkjes zijn helemaal in. Zelf draag ik niet graag iets meer rond mijn keel, geen idee hoe dat komt want ik heb jarenlang kettingen gedragen maar ineens was het over.

choker ketting

Deze kocht ik voor EUR 1,-. Hij is heel licht dus je voelt hem nauwelijks met dragen. Ik dacht dat hij uit 1 stuk zou bestaan maar tot mijn verbazing bleken het twee losse kettinkjes te zijn die je dus eventueel ook apart kunt dragen. Leuk voor de variatie. Het kortste kettinkje heeft kleine bolletjes en de iets langere ketting een fijn hartje.

choker ketting       choker ketting

Het is uiteraard geen zilver maar het ziet er goed uit en je kunt hier best veel plezier van hebben met dragen. Ze passen ook om mijn (dunne) polsjes dus je kunt ze ook nog eens als armbandjes dragen.

Draag jij graag iets om je nek?

Annette

14 thoughts on “Friday Finds

  1. Ik heb jaren lang in een sieradenwinkel gewerkt en ik was altijd behangen met sieraden haha;-) Ik ben er net als jij op een gegeven moment gewoon mee gestopt. Nu draag ik alleen nog ringen en heel af en toe oorbelletjes. Ik vind de ketting met het hartje die je laat zien wel heel stijlvol. Precies wat Marjan zegt; heel fijntjes. Classy!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s