Pasen

Tweede paasdag

Ik hoop dat iedereen lekker aan het genieten is van het lange paasweekend? Ik wel in ieder geval, ik had geen plannen en wilde vooral even goed uitrusten van de eerste maand in mijn nieuwe job. Het was super intensief natuurlijk en ben er behoorlijk moe van, dus lekker als je even een dagje extra hebt om weer de batterij op te laden.

Paasschuim

Ik mis het beautybloggen wel heel erg, ik vind het heel gek om lege producten gelijk weg te gooien in plaats van eerst te reviewen en te bewaren voor de opgemaakt video. Maar goed, het zal vast wel wennen. Ik ben ook nog heel erg op zoek naar een nieuw ritme en mede daardoor ga ik mijn blogschema los laten.

Het lukt me op het moment niet om 3 artikelen per week te maken dus ik ga gewoon lekker bloggen als het uitkomt, als ik een blog artikel heb zal ik deze wel op mijn โ€˜blogdagenโ€™ online zetten dus op de maandag, woensdag of vrijdag maar dus niet meer 3 per week.

Paas chocolade

Deze week zijn er nog gewoon 3 maar vanaf volgende week kijk ik gewoon hoe het gaat. Ik moet even goed aan mezelf denken en wil mezelf niet opjagen of artikelen afraffelen dat is niet mijn stijl dus less is more zeg maar de komende tijd!

Fijne pasen en tot snel!

Annette

18 thoughts on “Pasen

 1. Ik snap het helemaal. Vooral ook omdat er een gat gevallen is in je blog. Dat wil je opvullen, maar je weet nog niet hoe.
  Ik mis je mooie beautyartikelen ook, vooral sample Saturday! Wat was dat een leuk artikel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lijkt mij ook best wennen als je gewend bent over beauty te schrijven. Maar eigenlijk zijn er nog legio andere leuke onderwerpen. Fijne tweede Paasdag! (ik krijg net een mail dat er een KPN storing in mijn regio is, ik merk het gelukkig nog niet…)

  Geliked door 1 persoon

 3. Poe, kan me indenken dat je een beetje zoekende bent, helemaal omdat je nu een onderwerp mist en je moet wennen bij je nieuwe werkgever. Dat laatste is heel intensief, dus denk vooral goed aan jezelf! Welk blogritme je ook oppakt, wij blijven toch wel komen! ๐Ÿ™‚

  Geliked door 1 persoon

 4. Less is more, zo is dat. Hopelijk heb je een hele fijne pasen en kom je een beetje tot rust. Goed dat je blogt wanneer het je uitkomt. Hoewel ik graag je blogs lees – maar niet zo vaak reageer – denk ik dat je er goed aan doet om naar jezelf te luisteren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Doe maar lekker je eigen tempo en geniet van je werk/ thuis en het bloggen. En die blogartikelen die komen wel eerst je draai vinden. Het is even wennen. Maar je blogs blijven leuk.๐Ÿ‘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s