Unboxing

LookFantastic februari 2018

The Beauty Rendevouz

De box van deze maand komt in een hard-roze box, heerlijke kleur. Het is niet echt een Valentijnsbox vind ik persoonlijk maar ach, totaal niet erg want ik vreesde al een beetje voor een hoop rood en dat is niet mijn kleur. Wat zit er dan wel in? Ik laat het aan je zien.

Caudalie SOS Thirst Quenching serum

Caudalie

Dit merk komen we vaker tegen in de box, ik zag wat tegenstanders op Instagram maar ik vind het niet erg. Caudalie is een prettig merk en ik heb er goede ervaringen mee. Dit is het SOS Thirst Quenching Serum en is de nieuwste toevoeging aan het assortiment. Zorgt voor veel hydratatie en houdt de huid zacht en soepel en heeft een toevoeging van Hyaluronzuur, altijd goed.

Filorga Meso-Mask

Filorga

Ook een fijn merk dat ik graag gebruik. Dit is het Meso Masker. Rijkelijk aanbrengen staat er op gezicht, hals en decollete en ook de oogcontour mag je gewoon meenemen. Top. Ik ga deze testen en dan laat ik in een sample Saturday weten hoe hij is bevallen. Zou vooral tekenen van vermoeidheid gaan bestrijden.

Dr. PawPaw

Dr. PawPaw

Veel over gehoord en gelezen maar zelf had ik nog nooit zo’n tubetje geprobeerd. Voor mij nieuw dus deze alleskunner. Alle droge plekjes maar ook nagelriemen en luieruitslag kun je te lijf gaan met dit tubetje. PawPaw fruit is gefermenteerde papaja (dat wist ik niet 🙂 ) en verder Aloe Vera en Olijfolie meer ingrediënten zitten er niet in dus ook nog eens volledig natuurlijk.

Bellapierre shimmer roll champagne

BellaPierre – Champagne roller

Hmm als je het filmpje hebt bekeken zie je mij deze swatchen en het is behoorlijke poederig maar ook met iets te veel shimmer voor mijn smaak. Hier kan ik vast iemand anders blij mee maken. Wel een mooi kleurtje en mooi subtiel ook. Te gebruiken op bijvoorbeeld je ogen of je jukbeenderen.

Trifle Cosmetics Sugar Pear lip scrub

Trifle Cosmetics

Lip Scrub in Sugar Pear. Ik ben geen scrubber en zal dit wel nooit worden ook denk ik. Deze laat ik lekker dicht en geef ik weg. De lipscrub heeft een korreltje (duh!) die door licht te masseren zorgt dat droge velletjes verdwijnen en je lippen weer lekker zacht aanvoelen.

Elemis Pro-collagen Marine Cream

Elemis

Tot slot de topper van deze maand. Een tubetje Pro-Collagen Marine Cream. Ik had ook al een tube in de adventskalender ontvangen dus nu heb ik er lekker twee en kan ik een aantal weken deze award-winning crème gaan testen voor jullie. Ik zal er van ook een review over schrijven. Vermindert de diepte van je rimpels en verbeterd de stevigheid van de huid en zorgt voor een optimale hydratie. Deze crème is net zo populair als Chanel no.5 (wordt gezegd) dus ik ga hem binnenkort aanbreken.

Prima box weer met bruikbare producten. Het poeder rollertje is niet mijn ding net als de lipscrub maar de overige producten ga ik allemaal lekker gebruiken. Zit er een product naar jouw smaak in de box van deze maand?

Annette

16 thoughts on “Unboxing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s