Nagels #44

Nailbuddy & Dr. Pierre Ricaud

Mijn holiday-look voor de nagels was deze keer weer twee-ledig. Ik besloot voor kleurtjes te gaan die mooi bij mijn bikini zouden passen, dat zou tenslotte mijn daily outfit zijn tijdens mijn vakantie. Dus werden het twee lakjes, een voor de ringvinger en een voor de overige vingers.

Nailbuddys Dr. Pierre Ricaud Nagellak

Voor de ringvinger koos ik voor het lakje van Dr. Pierre Ricaud in de kleur Rose Peche. Een mooie koraalkleur annex zalmkleur die goed overeen kwam met mijn bikini. Op de overige vingers ging een neutrale kleur van Nailbuddys (uit mijn laatste StyleTonebox – klik hier) in de kleur 23 (helaas geen naam) beetje beige met een klein glimmertje erin.

Dr. Pierre Ricaud Rose Peache

Ik was helemaal in mijn nopjes met deze combi en ik lag er goed bij daar in Griekenland :). De lakjes hebben de twee weken intens smeren, overdaad aan zonlicht en chloorwater goed doorstaan zonder chips. Van de zalmkleurige lak vind ik dat hij ietsje is opgelicht maar eigenlijk mag het geen naam hebben. Ze zijn beiden glansrijk geslaagd.

Nailbuddys no 23

Twee laagjes en een topcoat zoals altijd en ook na mijn vakantie nog goed blijven zitten. Op dit moment is mijn nagelsalon gesloten wegens vakantie en dat is een klein persoonlijk drama haha. Ik kan pas begin September weer terecht dus ik ben zelf aan het bijvijlen omdat ze anders echt veel te lang dreigen te worden. He, first world problem nietwaar?

Mijn volgende lakje wordt er een die ik onlangs meenam uit Duitsland (zie hier mijn shoplog) en is al een klein beetje meer richting herfst-kleur. Ik ben zo niet klaar voor het najaar, jullie? Balen dat het alweer vroeger donker wordt ik ben echt iemand die leeft van het heerlijke zonlicht ik heb dat echt nodig om me goed te voelen.

Annette

20 thoughts on “Nagels #44

 1. Ja, je lag er mooi bij, in het zwembad lag je lekker te floaten zag ik! Die kleur matcht zeker goed!
  En 2 weken, dat is behoorlijk lang, top!
  Ik baal ook enorm, ook de zon ziet er soms al winters uit… vroeg donker, ik vind er niks aan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Toffe combinatie! Ik moet zeggen dat ik juist wel zin heb in de herfst! Ik houd niet van koud weer, maar ik vind lesgeven met de warmte ook niet fijn. Daarnaast is het ook wel weer leuk om allemaal leuke kaarsjes aan te steken binnen, dat is wel weer gezellig aan het vroege donker.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mooie combinatie! Ik ga morgen de nageltjes weer laten doen… Nu zit er een frambooskleurtje op. Morgen wordt dat een klassieke French of knalrood… twijfel nog wat 🙂
  oh… en hier ook iemand die de zomer weer zoooooo hard zal missen 😦

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Dr. Pierre Ricaud | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s