Regenlaarzen

Regenlaarzen

In de herfst (en het voorjaar) kunnen we er vaak niet omheen. Spetter de spetter en de regen komt soms met bakken uit de lucht vallen. Ik heb zelf geen hekel aan regen (wel aan kou) maar heb uiteraard liever een lekker zonnetje.

Regenlaars dames

Ik kreeg de mogelijkheid om mooie regenlaarzen uit te kiezen en heb dat met plezier gedaan. Twee paar zelfs. Want wie denkt dat regenlaarzen toch vooral saai zijn moet ik teleurstellen, ook al is het wel weer helemaal hip om met je gele zuidwester en gele regenlaarzen de regen te trotseren koos ik voor wat andere modellen.

Regenlaars dames

Zeg nu zelf. Dit ziet er toch niet echt meer uit als een regenlaars? Heb jij een te gek festival maar is de weersvoorspelling niet al te best? Maak dan de blits met deze blitse boots. Ik zou deze dus ook ‘gewoon’ dragen als het niet regent. Haha ik vind ze echt te gek en niemand ziet dat het je voetjes lekker droog houdt terwijl de andere staan te soppen in hun schoenen. Hoera voor de regenlaars in cowboystijl. Ideaal ook voor een fikse herfstwandeling in het bos.

Regenlaarzen dames

Het tweede paar dat ik koos ziet er wel echt regenlaarsachtig uit maar is voorzien van een lekker printje (je kent me inmiddels) en hier kan ik lekker mee in de tuin banjeren en onkruid wieden (al doe ik dat bij voorkeur toch echt niet als het regent, maar het kan) zonder dat ik natte voeten krijg.

Voor dames regenlaarzen kun je dus prima online terecht. Je kunt kiezen voor de klassieke groene of gele variant maar dus ook voor minder voor de hand liggende modellen als je liever daar voor gaat. Het voornaamste is natuurlijk dat je droge voeten hebt en houdt.

Regenlaarzen

Ik ben erg in mijn nopjes met de keuzes, ze zitten prima en laat de regen maar komen. Nou, eigenlijk liever niet natuurlijk maar als ik er dan toch door moet kan ik dat in stijl doen. Onderhoud is geen probleem natuurlijk. Doekje erover en je kunt weer door. Ook zijn ze (bijna) onverwoestbaar dus lang plezier gegarandeerd.

Maak jij graag lange wandelingen in de herfst? En wat draag je dan aan je voeten?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

18 thoughts on “Regenlaarzen

  1. Wat zijn ze tof. Ik vind vooral die eerste er niet eens uit zien als regenlaarzen. En ja, ik wandel enorm veel. Als het even kan elke dag, maar ik heb niet echt speciale wandelschoenen. Ik gebruik gewoon oude laarzen die super comfortabel lopen en vies mogen worden.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s