Boekrecensie

Grensgebieden – Arne Dahl

Van uitgeverij De Geus ontving ik weer een lekkere thriller. Ik ontving al eerder een boek van Arne Dahl van de uitgeverij (lees hier de recensie) en die was dik in orde. Met veel nieuwsgierigheid begon ik dan ook aan deze thriller.

Grensgebieden Arne Dahl

Over het boek:

Iemand observeert hem. Iemand weet het. Iemand moordt speciaal voor hem. Wanneer de vijftienjarige Ellen spoorloos verdwijnt, vermoedt rechercheur Sam Berger dat er een seriemoordenaar aan het werk is. Niemand deelt zijn vermoeden; Sam ziet zich genoodzaakt alleen op onderzoek uit te gaan. En dan ontdekt hij sporen – sporen die speciaal voor hem bedoeld lijken te zijn. Ze voeren hem naar een oud boothuis en een lang verloren gewaande herinnering. Iets in Sams eigen verleden verbindt hem onlosmakelijk met deze gruwelijke misdaad

Owwwww, lekker hoor. Ik heb hiervan genoten en ik vermoed toen ik het einde las dat hier nog wel een vervolg op komt. Gelukkig geen enorm ‘open einde’ -daar heb ik zo’n hekel aan- maar net zo’n cliffhanger dat je denkt, daar kan een mooi verhaal op volgen.

Het boek is goed geschreven, het plot steekt lekker in elkaar en je wilt gewoon blijven lezen. Ik vind dat echt de betere schrijvers die dat kunnen. Aanrader voor mensen die van dit genre houden en wellicht een leuke kadotip voor de aankomende feestdagen? Een lezer doe je tenslotte altijd een plezier met een lekker boek. Mij in elk geval wel.

Het afgelopen jaar heb ik ook een abonnement gehad op Book Choice dan krijg je elke maand 8 boeken (ebook of luisterboek). Ik had dit abonnement voor nog geen EUR 25,- kunnen afsluiten (normaal geloof ik rond de EUR 10,- per maand).  Ik heb nu nog zoveel ongelezen boeken op mijn ereader staan en ik koop ook nog regelmatig zelf de nieuwste thrillers dat ik het abonnement maar even heb opgezegd.

Maar ook dit is een leuk cadeau om te geven als iemand een ereader heeft en veel leest. Je hebt van de 8 boeken die maandelijks aangeboden worden altijd wel iets van je smaak ertussen. Er zitten vaak wel 2 of 3 thrillers bij en ook vrij recent verschenen boeken. Kijk ook zeker eens naar dit abonnement als je net als ik graag leest.

Grensgebied kun je kopen in hardcopy vorm (klik hier om te kopen) en kost dan EUR 15,- of als ebook te downloaden (klik hier om te kopen) voor EUR 10,-.

Wat lees jij op het moment?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link, dat betekend dat ik een klein percentage van de verkoop krijg als je het boek aanschaft via mijn link -dank je wel!-*

6 thoughts on “Boekrecensie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s