Promod

Shoplog Promod & adidas, River Island, van Haren

Ik heb een filmpje voor jullie opgenomen waarin ik je laat zien wat ik onlangs geshopt hebt. Ik kocht een aantal kledingstukken bij het Duitse Promod (als is het een Frans merk ben ik inmiddels achter 🙂 ), mijn nieuwste adidas sneakers. laarsjes van Van Haren en een tas van River Island.

Veel kijkplezier.

Annette

11 thoughts on “Promod

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s