EPIC 5.0

Echte post is cool

Hoi, vandaag een extra blogpost. Ik deed namelijk weer mee aan EPIC oftewel Echte post is cool. Een leuk initiatief van @Northflix en Monsieur Mango. We trekken ‘virtueel’ lootjes met bloggers/Instagrammers en maken voor elkaar een pakketje met een waarde van ongeveer EUR 7,50.

EPIC 5.0 (1)

Deze keer had Babs mijn lootje. Babs ken ik inmiddels al heel wat blogjaartjes dus heel leuk dat zij voor mij een pakketje samen mocht stellen. Dat ze regelmatig op mijn blog te vinden is kon ik wel opmaken uit de kadootjes die ik kreeg en ook Skoet werd niet vergeten.

EPIC 5.0 (3)

Dank je wel Lieve Babs, heel blij met alle goodies en ik ga ze op het gemakkie lekker proberen. Zelf mocht ik shoppen voor Sonja en wat ik voor haar kocht lees je in haar blog –Klik hier

Ook Sonja was blij met de spulletjes die ik voor haar kocht. Heel leuk om zo te shoppen voor iemand anders en de voorpret op twitter is bijna net zo leuk als meedoen. Iedereen vind het belangrijk dat de ontvangende party blij is met het pakketje dus er wordt druk gespeculeerd, geknutseld, ingepakt en duimen gedraaid. Ik heb in elk geval weer genoten van deze editie.

Annette

9 thoughts on “EPIC 5.0

  1. Leuk om weer te zien en je hebt de puzzel ook opgelost! Achteraf had ik toch een doosje kunnen doen, ik propte alles in een envelop. (omdat het voor mij de eerste keer was dacht ik dat iedereen dat deed) Afijn, veel plezier ermee!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s