Online Besteld!

Exclusive scents, Amazon & Kruidvat

Ik kocht weer wat items online en laat ze vandaag aan je zien in deze kleine shoplog. Fijne producten die ik toch nodig heb, maar met een fijne korting kon kopen of gewoon nieuwe make-up omdat het zo’n fijne hobby is 🙂 ook een heel handig apparaatje waarvan ik je een volledige review niet zal onthouden. Meer binnenkort op mijn blog.

Annette

Bij deze nog de links naar de deo-reviews:

Dit is de review van Secret vs Lady Speed stick (klik hier)

en hier die van de Suave deodorant (klik hier)

 

16 thoughts on “Online Besteld!

  1. ik ga gelijk het oogpotlood bestellen, bedankt voor de tip…..ben altijd op zoek naar goede oogpotloden, aangezien ze bij mij altijd weg lijken te smelten…..ondanks dat ik een goede primer gebruik…

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb ook haar review gezien met dat apparaatje, werkt heel goed. Ik haal tegenwoordig het scheermes eroverheen, maar er komen wel vrij snel heel harde haartjes voor terug. Dat AM to PM potloodje wil ik ook nog bestellen, ik zag ze ook niet liggen bij het Kruidvat.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik ben heel erg benieuwd naar dat Flawless apparaatje! Ga je daar nog apart een artikel over maken (heel) binnenkort toevallig? Ik begin me ook steeds meer te storen aan mijn vele donshaartjes… maar ben als de dood dat ze donkerder en harder terugkomen. Scheren begin ik sowieso niet aan…ookal zeggen ze dat ze niet donkerder/harder terugkomen in je gezicht; ik geloof dat niet. Waarom op je benen en bikinilijn wel..kortom: ben hier erg benieuwd naar..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s