Hudsons Bay

Opening Hudson’s Bay

Van het PR bureau van Mugler en Clarins kreeg ik een uitnodiging om de officiële opening van Hudson’s Bay bij te wonen. Het prachtige Canadese warenhuis dat haar deuren heeft geopend aan het Rokin in Amsterdam.

Opening Hudson's Bay

Leek me leuk dus ik had de uitnodiging geaccepteerd. Na mijn werk toog ik dus naar Amsterdam Centraal, even snel een burgertje bij de Mac gegeten want ik dacht, ik ga er vroeg heen dan kan ik op mijn gemak de winkel doorstruinen, de opening bijwonen om 20:00 uur en dan toch redelijk op tijd weer naar huis. Het liep een pietsie anders 🙂 .

Uitnodiging Hudson's Bay

Op het Rokin aangekomen was de hele boel afgezet lag er een rode loper met van die Efteling paaltjes een hoop pers en bedrijvigheid. Hmmmm, ik was gewoon in mijn spijkerbroek en sneakers dus het ongemak bekroop mij al langzaam. En de winkel bleek hartstikke dicht voor dit moment….Oh nee. Stond ik daar dus een uur te blauwbekken tussen de celebs die zich links en rechts verzamelden.

Chantal Janzen praatte het event aan elkaar en ik had echt van de helft van de ‘bekende NL’ers’ geen idee wie ze waren terwijl ik toch bijna elke avond naar RTL Boulevard kijk hahaha. Om half 9 ging het dan eindelijk los en met de fanfare kwam eerst topmodel Winnie Harlow -Canadese- en vooral heel bekend om haar vitiligo en natuurlijk de winst van America’s next topmodel en daarna onze eigen Doutzen zodat het cirkeltje Canada/Nederland weer rond was.

Clarins Paris samples

Eindelijk gingen de deuren open en kon ik weer een beetje warm worden, omdat het al zo laat was heb ik alleen de beautyvloer (uiteraard) bezocht en die ziet er prachtig uit. Bij de stand van Clarins kreeg ik een huidadvies en weer mooie samples mee (hallo, sample Saturday) dus die zie je vanzelf langs komen. Deze samples moeten tekenen van vermoeidheid tegengaan en zorgen voor stevigheid. Echt iets voor mij dus.

Bij de Thierry Mugler stand mocht ik kiezen uit een fles Alien of  Angel en deze werd dan van een gravure voorzien. Nu lag er al een flesje met de naam Annette maar dit bleek toeval hahaha (toch even op de foto gezet). Ik besloot voor Angel te kiezen en deze te voorzien van de naam van Isabelle. Isabelle is op 12 oktober jarig dus leek me een mooi vroeg verjaardagscadeautje voor haar.

Daarna met de metro weer richting zuid-oost om mijn auto op te pikken die ik op kantoor had laten staan en toen lekker naar huis. Pfieuw een lange dag die iets anders uitpakte dan ik had verwacht maar niet minder leuk.

Annette

*Ik was hier op uitnodiging*

21 thoughts on “Hudsons Bay

  1. Wat spannend om zo een bijzondere opening mee te mogen maken. Be nieuwd naar sampel zaterdag en wat heb je een leuk flesje parfum gekregen. Een heel bijzonder cadeau om te geven en nog leuker voor je dochter om het te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat gaaf Annette dat je hier bij mocht zijn. Zo’n opening is toch altijd wel heel erg speciaal om mee te maken hè! Oh, ik ben ook zo benieuwd! Ik hoorde gisteren dat ze ook Kate Spade bij Hudson’s bay verkopen (nee, dat wist ik niet #shame), dus nu MOET ik er helemaal gauw naartoe!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s