Unicorns

Believ’in Unicorns

De hype rond Unicorns of Eenhoorns is niet te stuiten. Ze duiken overal op en ondanks dat ik het een magisch dier vind snap ik de hele hype niet helemaal maar ach, dat zal de leeftijd wel zijn 🙂 .

Believ'in Unicorns

Van het bedrijf Herbapharm kreeg ik drie producten toegestuurd uit hun Believ’in Unicorns lijn. Een Bad- douchegel, een pot glittersnot (jawel!) en een handzeep. De verpakkingen zijn echt te gek, wat dat betreft snap ik het allemaal wel want hoe leuk ziet dit eruit? Mooi ook de zwarte achtergrond waardoor de kleurtjes je lekker tegemoet komen en er mooi uitspringen.

Ik start als eerste met de douchegel. Dit staat op de website te lezen:

Maak kennis met Believ’in Unicorns Douche & Badschuim. Het ruikt heerlijk naar de magische geur van eenhoorns. Bij gebruik in bad ontstaat er al snel veel schuim om heerlijk in te ontspannen. Wanneer de douchegel onder de douche gebruikt wordt, ontstaat er een dikke schuimlaag bij het insmeren met de douchegel. Geniet van de heerlijke geur en de reinigende werking en ontspan met Douche & Badschuim van Believ’in Unicorns

Grappig want ik vraag me af hoe zij weten hoe unicorns ruiken 🙂 nee, zonder dollen. Prima douchegel, schuimt inderdaad lekker heeft een subtiele geur en na de douche heb ik geen trekkerig gevoel.

Dan het pompje met de handzeep. Ook hier weer een prima geur en lekker schuim. Van de zeep vind ik wel dat ik wat droge handen krijg maar het is nog net niet storend. Hier mag van mij wel iets meer verzorging in zodat je dat gevoel niet hebt. Hoe leuk staat dit op de wastafel of op het aanrecht in de keuken?

Tot slot dan de glittersnot, dit zegt Believ in Unicorns zelf over de snot 🙂

Believ’in Unicorns Glittersnot is de mooiste en sprankelendste snot die er bestaat! Deze gel is geschikt voor het gezicht, lichaam en het haar. Het geeft de huid en het haar een sprankelende glitterlook en zorgt ervoor dat je er nog nét een beetje extra magisch er uit ziet. De glittersnot is na gebruik goed afwasbaar met Believ’in Unicorn Douchegel & Badschuim.

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik deze (nog) niet heb gebruikt. Ik gebruik geen gel in mijn haar en ook mijn kids hebben inmiddels de volwassen leeftijd bereikt dus die kon ik ook niet inzetten als proefkonijn (of proef unicorns in dit geval). Ik denk dat ik deze cadeau ga geven.

Daar zijn de producten wat mij betreft uitermate geschikt voor. En als je net als ik je elk jaar weer voorneemt om dit jaar toch eens op tijd te beginnen met kadootjes voor de feestdagen dan is dit een leuke voor op de lijst 🙂 o.a. te koop bij de Etos of Dio drogist. Tip van mij voor jou!

Ik ben benieuwd, koop jij op tijd in voor de feestdagen of loop je toch net als ik uiteindelijk toch te ‘stressen’ in December?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

10 thoughts on “Unicorns

  • Ja met sinterklaas vroeger lukte het me beter om al lang van te voren kadootjes te kopen. Nu doen we een aardigheidje met kerst maar vaak door werk en drukte komt het er niet van en loop ik aan het einde toch weer snel, snel te zoeken en te stressen 🙂

   Like

 1. Dit is inderdaad een leuk product voor cadeau te geven.
  Sommige cadeaus koop ik al vroeg, met de punten van het kruidvat kun je soms ook mooie produckten krijgen die je met de feestdagen weer cadeau kunt doen.vorig jaar heb ik hiermee veel lipglos aangeschaft voor mijn dochter, en ze was er heel blij mee.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk zijn ze, hè? De gel kan je in je haar doen, maar heeft geen “hold”. Het geeft wel een klein glitter effectje. Ik heb geen idee wat de feestdagen gaan brengen, al heb ik wel een cadeau in gedachten voor Jeroen (niet doorvertellen, maar iets à la Holland bakt”)

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s