Fall Fashion

Vroege herfst items

Eigenlijk willen we er nog niet aan denken, de herfst. Maar de winkels hangen alweer vol met de najaarscollectie en stiekem vind ik dat toch altijd wel een fijn seizoen. Voor de blog naadje natuurlijk want we gaan straks weer minder (dag)licht hebben en dus minder tijd voor fatsoenlijke fotoโ€™s.

Vero Moda shirt

Maar goed, ik kocht afgelopen week drie nieuwe items en ik laat ze vandaag aan je zien. Bij de Vero Moda kocht ik dit olijfgroene shirt. Het heeft een driekwart mouw en is van een luchtige transparante stof. Onderaan het voorpand zit een soort knoop die het shirt een speels effect geeft. Ik kon dit shirt nog kopen met een fijne 30% korting en ik geloof dat ik er rond de EUR 18,- voor heb betaald.

Vero Moda shirt

Dan deze beauty, een prachtig beetje lila/roze truitje met speelse mouwen die wat uitlopen en een schattig strikje hebben. Ideaal truitje voor dit moment en als het wat kouder wordt kun je er een blouse onder dragen of een v-hals shirt met lange mouwen. Deze is van de Mango en ik betaalde er EUR 25,- voor. Deze ga ik vast veel dragen, hij zit ook heerlijk.

Zara Kimono blazer

Tot slot deze knaller van de Zara. Het is een blazer met een beetje kimono effect. De mouwen zijn ook weer niet heel lang maar hier kun je ook prima een shirt met lange mouwen of blouse onder dragen als het straks weer kouder wordt. De kleur is ook prachtig groen en is goed te combineren met een jeans maar kan op-chique met een rok of over een jurkje. De blazer was EUR 50,-.

Kleding aug 2017 (5)

Ik kan weer even vooruit met deze nieuwe items. Heb jij al wat gekocht uit de nieuwe najaarscollecties? Ik lees het graag in de comments.

Annette

23 thoughts on “Fall Fashion

  1. OH! Dat jasje van Zara, ja, die had ik ook ZO uit het rek kunnen pakken. De kleuren, de print, het model. Helemaal mijn smaak. Hij staat je ook erg mooi. Ik ben toch zo dol op Zara. Dat lichte truitje is ook mooi, vooral die bijzondere mouwtjes.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Winkelen | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s