Kiss Kiss

Lippenblouse

Hot lips – Ook al is rood niet mijn kleur en zal ik deze kleur niet snel op mijn lippen dragen kon ik dit leuke blouseje toch niet weerstaan. Nu was het ook nog eens een super budget koopje van slechts EUR 3,-

Het blouseje is van chiffon dus een heel licht stofje. Nu draag ik hem nog met een t-shirt (al dan niet met lange mouwen – waar blijft het mooie weer?) eronder maar van de zomer kan hij prima met een hemdje. Hij schijnt wel door dus zonder hemdje kan wat mij betreft echt niet. Ben tenslotte geen 18 meer maar wellicht voor de jongere dames onder mijn lezeressen be-my-guest :).

Hij is prima te combineren met een leuke jeans maar ook wat meer gekleed te dragen met een pantalon of rok(je). Hij is niet heel wit meer een beetje off-white. Voor 3 euro zit hij prima in elkaar draagt prettig en is niet heel kreuk-gevoelig (hoera, heb de pest aan strijken). Mouwen opstropen of omlaag, het blouseje open dus meer als vestje/jasje dragen, het kan allemaal.

Ondanks het printje is hij veelzijdig te stylen dus. Hij oogt ook verder niet heel druk maar wat mij betreft precies een goede verdeling van de mondjes. Ik ben blij met mijn aankoopje, past echt goed bij mij.

Annette

17 thoughts on “Kiss Kiss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s