New in: Fashion

Nieuwe kleding

Onlangs kocht ik weer twee leuke tops en ik laat ze graag aan je zien. Ik koop graag nieuwe kleding en zoals jullie weten houd ik van kleur dus houd je vast want kleurrijk is het weer geworden 🙂 .

C&A top

Het voorjaar vind ik denk ik wel de leukste tijd om te shoppen. Na de donkere kleuren die we vaak in de winter hebben hangen de winkels weer vol met kleur. Mijn mode hartje gaat er dan altijd weer sneller van kloppen.

Eigenlijk was ik op zoek naar een nieuwe broek hahaha maar die heb ik dus nog niet gevonden. Een broek vind ik lastig, ik wil geen spijkerbroek, geen zwart maar ook niet te licht van dat dus. Daar zoek ik dus nog maar even verder naar. Wat ik wel kocht?

Zara basic top

Een basic shirt bij de Zara. Eerlijk gezegd shop ik nooit bij de Zara dus dit was een soort toevalstreffer omdat ik de kleur vanuit mijn ooghoek zag bij het langslopen en hot pink is nu eenmaal mijn lievelingskleur dus besloot ik naar binnen te gaan. Het is een dunne trui en hij kost slechts EUR 12,95 dat vond ik een zeer aangenaam prijsje. Hij is net lang genoeg maar liever had ik hem net een paar centimetertjes langer gezien maar hij bedenkt mijn buik wel volledig dus hup mee naar huis.

Ann Ages Gracefully

Bij de C&A kocht ik dit kleurrijke tuniek met leuke ketting. De ketting zit bij het shirt want anders had ik hem er niet bijgekocht omdat ik niet zo van de kettingen ben, alles wat om mijn nek zit gaat me al snel irriteren maar ik vind hem zo leuk dat ik het toch ga proberen.

C&A top boho style

Het tuniek is echt een beetje Ibiza bo-ho stijl. Lekker felle kleuren en hij is lang genoeg om los te dragen of ik stop hem in mijn broek dat staat ook heel leuk. Deze tuniek was EUR 24,90 wat ik ook een prima prijs vind.

Beide items zijn ook weer goed te combineren met het spijkerjack (klik hier) dat ik eerder bij de Zeeman wist te scoren. Ik ga weer gekleurd het voorjaar in.

Heb jij al voorjaarskleding gekocht?

Annette

15 thoughts on “New in: Fashion

  1. Staat je heel goed. Ik durf nog niet veel kleur te kopen, ben type speel op safe! Ben best jaloers op mensen die dat dus doen! Mijn tijd komt nog wel! Ik heb toevallig laarsjes gekocht!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s