Utsukusy

Artificial Skin

Toen ik op de Beautytrade beurs was (klik hier) bezocht ik uiteraard de stand van Utsukusy. Al eerder had ik mooie producten van dit merk mogen uit proberen (klik hier) en ik had van hen een toegangskaartje ontvangen. Op de beurs werd hun nieuwste serum Artificial Skin gelanceerd en ik kreeg een flacon mee.

Artificial Skin

De verpakking is al prachtig. Een mooie vrij grote zilverkleurige flacon met uiteraard een handig pompje is een aanwinst voor je badkamer. Maar ja, uiterlijk is 1,  de inhoud daar gaat het om natuurlijk.

Dit zegt Utsukusy over het product:

Artificial Skin is een geavanceerde anti-aging behandeling. Het serum functioneert op basis van plantaardige siliconen en algen welke biocompatibel zin. Op verbluffende wijze legt het een sluier over de huid en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf terwijl de huid gevoed wordt. Na een week gbruik wordt een ondersteuning van de huid zichtbaar en verdwijnen de fijne lijntjes. Na vier weken gebruik is de huid egaal en heeft zij haar volledige stevigheid en elasticiteit herwonnen. De gezichtscontouren zijn meer uitgesproken. 96% van de testers van Artificial Skin vertoonde een belangrijke vermindering van lijntjes en rimpels.

Utsukusy Artificial skin

Op aanraden van Ilona heb ik de Artificial Skin in de avond gebruikt. Hij kan zeker twee keer per dag gebruikt worden maar mijn huid heeft dat niet nodig die is in goede staat en kan het dus met 1x per dag prima aan.

Utsukusy Artificial Skin

Ik vind het echt een zalig product, hij smeert heel makkelijk en mijn huid neemt het heel goed op. Als ik in de ochtend op sta is mijn huid heerlijk zacht en ziet er goed uit. Mijn huid heeft na al die weken gebruik inderdaad een hele mooie glow en ziet er stralend uit. Na dit serum volg ik nog wel met een nachtverzorging anders voelt het wel wat droog aan.

Artificial Skin

Je kunt dit product bestellen op de site van Utsukusy (klik hier) maar beter is natuurlijk om tevens een behandeling te nemen in hun salon zodat je huid nog beter tot zijn recht komt en je producten afgestemd kunnen worden op wat jouw specifieke wensen of wat nodig is voor je huid.

Ik ga dit serum lekker opgebruiken en er nog even fijn van genieten.

Gebruik jij een serum?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

6 thoughts on “Utsukusy

  1. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s