Thee + Winnen

Theefit + Win

Van Theefit ontving ik een leuk thee pakket om te proberen en ook nog wat extra zakjes om aan jullie te geven zodat ook jullie van deze fijne thee kunnen genieten.

Theefit

Ik ben een theeleut – There, I said it 🙂 – Ik ben eigenlijk altijd al een fan van thee geweest. Zonder een bakkie thee in de morgen ben ik niet te genieten (vraag maar aan mijn oud-collega’s hahaha) het is echt mijn opstart momentje van de dag.

Sinds een paar jaar drink ik mijn thee zwart, vroeger deed ik dat met suiker en later met honing, nu dus helemaal zonder toevoegingen erin. Het laatste jaar ongeveer drink ik met name losse thee en dat is toch wel een andere beleving dan thee uit een zakje. Ik ben niet vies van thee uit een zakje hoor, zo is het ook weer niet maar de smaak is echt wel veel sterker bij losse thee dan het ‘afval’ want zo is het eigenlijk wat ze in de theezakjes stoppen. Het zijn vaak de left-over van thee dat versneden is dat vervolgens in de zakjes gaat 🙂 .

Theefit

Maar dan Theefit. Leuk dat ze mij wat thee wilden toesturen om te proeven. Ik kreeg twee smaken toegestuurd en deze dus elk 3x dus 1 voor mezelf en dan 2 om weg te geven.

Het ontstaan van Theefit

Thee is het gezondste drankje dat er bestaat. Het bevat geen calorieën waardoor het de hele dag door gedronken kan worden. Thee zit vol antioxidanten en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid. Althans, zo hoort het te zijn!

Het concept van Theefit is in 2011 ontstaan uit de gedachte dat de gezondheidsvoordelen die verschillende theesoorten bevatten, niet optimaal benut worden door de huidige theeaanbieders. Met onze kennis en liefde voor gezondheid & thee startte ons team de zoektocht naar theesoorten en kruiden met unieke en gezonde eigenschappen. Ons doel was om een theemerk te creëren dat zich met unieke smaken inzet voor maximale ondersteuning van uw gezondheid.

De twee smaken die ik kreeg toegestuurd zijn Wizzy Wobble en Sparkly Amber.

Wizzy Wobble; Theefit

Wizzy Wobble is een heerlijke kruidige mix vol van smaak bedoelt om je op elk moment van de dag een lekkere opkikker te geven. Verschillende smaaktinten van vanille, gember en zoete kaneel dansen bij elke slok over je tong. Wizzy Wobble is een beetje gek, maar super lekker!

Wizzy Wobble bevat de volgende kruiden:

Gember, nootmuskaat, koriander, kaneel, zoet bramenblad, rosa peper, zonnebloembloesem en natuurlijk aroma.

De thee smaakt prima en ik vind hem lekker, hij is makkelijk klaar te maken met twee theelepels van de thee en dan opgieten met heet water. Ik ruik de kaneel en proef een klein pepperig smaakje bij de afdronk, dat moet de gember zijn en de peperkorreltjes. Lekker bakkie!

Sprakly Amber; Theefit

Sparkly Amber is een zeldzame gele thee met een frisse en vol zachte smaak. Gele thee is relatief onbekend, omdat het slechts in 4 provincies van China geproduceerd wordt. Dit komt omdat het maken van gele thee een zeer moeilijk en tijdrovend proces is.

Deze thee smaakt me ook prima, hij is inderdaad licht van kleur en de bladeren komen in je theewater weer helemaal tot leven. Kijk zeker even op de site van Theefit om te zien welke thee ze nog meer hebben. Ze zijn ook te vinden op Instagram, Twitter en Facebook.

Heerlijke thee, ik kan niet anders zeggen. Jullie willen dit vast ook proberen en dus geef ik 2x 2 pakjes weg aan twee lucky people. Wil jij deze thee uitproberen en mee loten dan moet je het volgende doen. Like mijn facebookpagina EN daar het artikel over deze thee, graag hoor ik nog wat jouw favoriete thee is in de comments dat mag hieronder maar ook op Facebook wat je zelf prettig vind.

Theefit

Over twee weken maak ik via Facebook de winnaars bekend dus zorg dat ik je daar kan ‘taggen’. Je dient binnen 3 dagen te reageren met je adresgegevens anders kies ik iemand anders voor de prijs.

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

17 thoughts on “Thee + Winnen

 1. Oh wat een lekkere thee lijkt me dat. Losse thee is gewoon veel lekkerder, je proeft beter de smaken. Helaas kan ik niet meedoen met de winactie want ik heb geen facebook, dit vind ik echt heel erg jammer..
  Gr. Wendy en geniet van de heerlijke thee.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke actie zeg! Ik ga je zo opzoeken op Facebook! Ben zelf ook al zo’n theeleut. Heel benieuwd naar die Amber thee. Wie weet heb ik geluk en mag ik het proberen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben ook een echte thee drinker en kan mijn dag niet beginnen zonder een kop thee. Maar dan wel een specifieke thee van Lipton of Albert Heijn. Inmiddels heb ik de losse thee van de Tea Bar ontdekt en die is ook super lekker.

  De Amber thee lijkt mij wel heel apart.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik had onlangs de losse thee van Simon Levelt bij de Albert Heijn meegenomen die is ook heel lekker. Lipton heeft helaas toegevoegde suiker aan haar thee (is een heel schandaal geweest) maar die vind ik ook lekker inderdaad.

   Like

 4. Ik ben een echte koffiedrinker dus sla deze leuke actie even over.. en koriander is een kruid die voor mij altijd naar zeep smaakt (schijnen meer mensen last van te hebben) Gember vind ik wel weer heel lekker.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik hou van thee, maar ook van koffie. Eigenlijk van alle warme dranken en wijn 😀. Ik koop hier in Gemert altijd losse thee bij mijn theewinkeltje, genieten! Ik doe graag mee! En ik ga voor Gember!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s