EPIC

Echte post is cool

Voor de tweede keer deed ik mee aan het project Echte post is cool. Superleuk en hier (klik) kun je mijn unboxing van de vorige keer zien. Het gaat volgens het principe van lootjes trekken. Maar liefst meer dan 100 deelnemers deze keer.

Ik vind het echt zo leuk om mee te doen en vooral als je je lootje ontvangt en je mag aan de slag. Het budget is EUR 7,50 en dat is een leuk bedrag om het voor iedereen ook haalbaar te maken. Je mag uiteraard wel wat extraatjes bij je pakje stoppen maar het moet wel nieuw of ongebruikt zijn.

Echte post is cool #EPIC

Zelf mocht ik gaan shoppen voor Natascha van Beautyopinie (klik hier voor haar blog). Superleuk want ik volg haar blog al een hele tijd. Wat ik in voor haar shopte? Een paar leuke oorbelletjes, een sjaal met sterretjes (die ik gebruikte om het pakketje mee in te pakken) en een heerlijke Milka reep (altijd goed). Als extraatjes deed ik er een zak van de koffiescrub (klik hier) in die ik toch twee keer had, een tube handcrème en wat voor in bad.

Mijn pakje kwam in superleuk cactus papier en wat een hoop kleine pakjes trof ik aan.

 

De inhoud was echt zoooo leuk, heerlijke lakjes in fijne kleurtjes en ook nog eens van mijn fijne P2 merk. Een douchegel en maskers van Balea, 2 repen chocolade en een geurkaars. Dank je wel Dalinka wat heb je het goed geshopt en wat een leuke blog heb je ook (die vind je hier).

EPIC project (4)

Ik vind het echt een superleuk initiatief van Northflix en MonsieurMango, top dames want wat een werk om dit administratief in goede banen te leiden. De voorpret op twitter en instagram middels de #echtepostiscool is ook minstens zo leuk.

Theme skincare Dutch Glory

Ook zijn er een aantal bedrijven die het initiatief ondersteunen en waardoor je ook een extraatje kunt ontvangen naast het pakket dat je dus van je ‘lootje’ ontvangt.  Ik ontving bijvoorbeeld dit heerlijke pakket van Therme. Hier komt zeker een aparte blogpost over. Helemaal omdat ik voor de snelle gluurders onder ons dit pakketje al had opengemaakt en een foto gepost…..Er stond niet op dat het voor Echte Post is Cool was dus oepsie! Na de mail van Northflix snel weer verwijderd.

Ik heb er weer van genoten en wil de dames nog even super bedanken voor het initiatief. Top job!

Als je blogger bent heb je ook meegedaan aan dit leuke #echtepostiscool project?

Annette

24 thoughts on “EPIC

  1. Heel fijn dat je er blij mee bent! Is toch elke keer weer spannend. De lakjes zijn trouwens van het merk Trend It Up. Ik wilde eers P2 doen maar toen ik je blog ging afstruinen kreeg ik het idee dat je er daarvan al redelijk wat hebt dus ik was bang dat ik er eentje zou kopen die je al had haha.
    Mooi pakket ook van Therme!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Therme | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Nagels #39 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Nagels #43 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s