Nagels #43

Trend it up – 040 Porcelain

De zomer is nu echt van start en na mijn rode debacle van vorige maand (lees hier) was ik toe aan een lieflijk kleurtje. Ik keek even wat ik nog had staan (ik heb altijd wel een paar lakjes ‘op voorraad’) en besloot voor deze Porselein kleur te gaan.

Trend it up is helaas niet in Nederland verkrijgbaar en dat is heel jammer want de prijs is zeer vriendelijk (rond de 2 euro) en de kwaliteit vind ik zeer goed. Maar voor de dames en heren die regelmatig de grens over gaan om bij de DM lekker in te kopen is het goed nieuws want daar is meestal een groot schap met deze lakjes te vinden.

Elke keer als ik naar Duitsland ga neem ik wel lakjes mee van dit merk. Afgelopen keer (klik voor de shoplog) gingen er ook 2 mee naar huis en die zie je binnenkort wel op mijn blog verschijnen. Dit lakje had ik nog van mijn EPIC pakket (lees hier) van Dalinka.

Trend it up 040

Het lakje dekt goed maar was wat lastig te lakken (volgens mijn nagelstyliste) dit soort lichte kleurtjes wil nog wel eens strepen maar ze heeft het prachtig aan kunnen brengen met 2 laagjes en een topcoat. De kleur is heel zacht roze en neigt in bepaald licht meer een beetje naar zalm en heeft dan een wat oranje gloed. Erg mooi.

Trend it up 040 porcelain

De houdbaarheid is dik in orde en na 3 weken dragen heb ik geen chips of krassen. Wel zie ik dat hij door de overdaad aan zon een klein beetje verkleurt is maar dat mag eigenlijk geen naam hebben en ik weet dat er maar weinig lezers zijn die net als ik 3 weken lang een zelfde kleur nagellak dragen hahaha.

Trend it up 040 porcelain

Voor mijn komende afspraak moet ik goed nadenken welke kleur ik ga nemen want de volgende dag vertrek ik dan op vakantie en de Horror! Daarna is mijn nagelstudio dicht wegens vakantie 5 weken moet ik dan met mijn nageltjes doorbrengen. Dat wordt een opgave haha zal zelf de boel wat bij moeten vijlen en ook van een lakje voorzien want 5 weken zorgt natuurlijk voor een enorme uitgroei.

Gaat vast goedkomen. Wat vinden jullie van deze kleur?

Annette

 

15 thoughts on “Nagels #43

  1. Mooie kleur, zal mooi staan als je ook bruine handjes straks hebt (rilt even van de kou omdat de deur voor de katten openstaat) en wat heeft zij dat strak opgebracht. Ik maak er altijd zo een zooitje van als ik witte lakjes op doe.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s