Shoplog

Sale Shoplog H&M en Zeeman

Vorige week op mijn laatste vrije dag (boehoe) ging ik nog even het dorp (ja, Hilversum is toch echt een dorp) in om te kijken of ik nog wat leuke koopjes kon scoren.

Sale shoplog Zeeman H&M

Ik ben goed geslaagd al zeg ik het zelf J. Ik laat je zien wat ik kocht. Ik ging eerst even bij de H&M langs daar kocht ik dit blauw/witte blouseje (of is het toch een shirt?) met veel te combineren dus altijd handig. Voor EUR 7,- ging hij met mij mee naar huis.

Ook kocht ik wat basic t-shirts. T-shirts zijn altijd handig nietwaar. Kan ik weer wat oudere inmiddels verwassen of vormeloze t-shirts de deur uit doen. Ik nam er drie mee. Een mooie donkerblauwe met v-halsje, een grijze gemêleerde (ik houd toch zo van grijs) en een witte met een iets langer mouwtje dan je normaal ziet bij t-shirts lijkt met best lekker zitten en ook onder een blouse staat het net even wat mooier. Ik betaalde EUR 3,- voor elk van deze t-shirts. In de pocket zeg ik dan maar weer.

Bij de Zeeman kocht ik twee items die niet in de sale waren maar ja, het is Zeeman dus veel betaal je er sowieso niet voor. Ik ging voor iets heel anders naar de Zeeman maar toen viel mijn oog op de spijkerjacks. Ik heb al een hele donkere die ik met veel plezier draag maar een lichte stond ook nog op mijn lijstje. Er was keuze tussen een donkere en lichte variant spijkerstof dus de lichte ging met mij mee naar huis voor EUR 14,99. Het rode/fuchsia (beetje vreemde kleur, het is niet rood en het is niet roze) t-shirt hing er voor EUR 3,99 en omdat ik toch net een lading nieuwe basics zocht nam ik deze ook mee.

Dus voor EUR 35,- heb ik enorme stapel shirts, een leuk blouseje en een spijkerjack. Ik zeg Score! Hebben jullie nog wat fijns in de sale kunnen kopen of houd je niet van sale shoppen?

Annette

20 thoughts on “Shoplog

  1. Wat ben jij goed geslaagd! Ik vind dat fuchsia shirtje erg mooi. Toch maar eens bij de Zeeman kijken. Volgende weer komt mijn shoplog online. Helaas stukken minder geslaagd als jouw koopjesjacht; gewoon genant eigenlijk. Vind je aanwinsten echt heel erg leuk!

    Like

  2. Pingback: New in: Fashion | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s