Miss Sporty

Miss Sporty Lipsticks

Een tijdje terug won ik een set met maar liefst 6 lipsticks van Miss Sporty. Ik won ze via de site Zazazoo.nl en ik laat ze vandaag aan je zien.

Miss Sporty Lipstick

In mijn toch behoorlijke collectie lipsticks vond ik er geen van Miss Sporty. Het is toch echt een merk uit mijn ‘jeugd’ maar wellicht dat ik het toch te veel associeer met jonge meiden. Het is absoluut een budget merk en goed verkrijgbaar bij de Etos.

Miss Sporty lipsticks

6 kleuren dus van nude, naar rood en weer terug. Ik had schrale lippen van het swatchen hahaha. Hier komen ze. Ik start met kleur 600 Coral Power. Een hele zacht oranje glans maar staat me best goed. Had ik niet verwacht.

 

Dan kleur 300 Incredible Red. Voor de lezers die me al langer volgen weten jullie dat ik niets met de kleur rood heb, niet in kleding en zeker niet op de lippen. Deze kleur is wel heel goed dekkend trouwens en het is een mooie rode kleur.

 

301 Cherry Cape is net een tikje donkerder. Ook deze lipstick dekt heel erg goed je hoeft maar kort over de lippen te gaan voor deze goede dekking.

Mijn favoriet van de 6 is deze. Kleur nummer 500 Heroic Copper. In de huls oogt hij vrij bruin maar hij is echt meer nude. Staat me goed en deze ga ik zeker vaker gebruiken. Ik houd van dit soort tinten.

Super Rose, kleurnummer 102 vergde even wat meer ‘smeerwerk’ voor een goede swatch moest ik wel een paar keer heen en weer maar hij is wel mooi, heel neutraal. Voor de dames die niet van een aanwezige kleur houden maar net wat glans willen is deze een uitkomst.

De laatste is 201 Fantastic Blush, deze is voor mij net iets te roze. Hij maakt mij een tikje ordinair 🙂 wel smeert hij goed en dekt snel.

Fijne lipsticks die goed dekkende kleuren hebben en heel makkelijk aanbrengen. Het zijn echte crème lipsticks – ik houd ervan – met een glansje. Niet heel lang houdbaar maar dat pretenderen ze ook niet te zijn. Te koop dus bij o.a. de Etos voor volgens mij nog geen EUR 3,- per stuk.

Welke kleur vind jij het mooist?

Annette

27 thoughts on “Miss Sporty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s