Clinique Pep start

Clinique Pep-Start Eye Cream

Eind vorig jaar kocht ik een set van Clinique met daarin onder andere deze oogcrème. Ik was er zeer benieuwd naar. Nadat ik mijn Blezi oogcrème (klik hier) had opgemaakt was dit oranje tubetje aan de beurt.

Clinique pep-start

Clinique heeft een goede naam op huidverzorgingsgebied. Zelf heb ik er niet heel veel van geprobeerd moet ik zeggen. Op de een of andere manier trekken andere merken mij vaak toch meer. Ik heb het beroemde 3 stappenplan wel gehad in het verleden en ook al eens een flesje van de dramatically different moisterizer daar was ik prima over te spreken (dit was voor mijn blogtijd 🙂 ).

Elk Clinique huidverzorgingsproduct en elk make-up product is op allergieën getest en 100% Parfumvrij.

Over de oogcrème:

Clinique Pep Start Eye Cream is een snelle opkikker. De oogcrème verheldert en hydrateert. Met Pep Start Eye Cream creëer je binnen 3 seconden een wakkere, frisse blik. De oogcrème bevordert de microcirculatie voor een goede uitgeruste, gezonde uitstraling. Pep Start Eye Cream werkt met een mix van 7 peptides die verhelderen en de huid optimaliseren. Ophthalmologist Tested.

Gebruik:

Breng Clinique Pep Start Eye Cream ’s morgens en ’s avonds aan op de gereinigde huid, maar ook naar behoefte gedurende de dag

Pep-start Clinique

Mening:

Ik ben gematigd positief. Niet helemaal overtuigd. Zelf heb ik geen tijd (en ook geen zin) om gedurende de dag oogcrème bij te moeten smeren. Ik denk dat als je optimaal van deze crème wilt genieten dat dat toch moet. Als ik het in de ochtend aanbreng voelt het heel prettig maar als ik s’avonds in de spiegel kijk heb ik toch wel behoorlijke kringen onder mijn ogen. Logisch ook want ik ben moe maar ik moet zeggen dat ik de Blezi oogcrème dan toch wat beter vond. Prijs is ongeveer gelijk al zie ik op internet wel grote prijsverschillen voor de oog crème dus als je deze wilt kopen (die van Clinique) kijk dan zeker even goed rond want zo kun je al snel wat euro’s besparen. Op de site van Clinique zelf kost hij EUR 26,-.

Clinique pep-start

Geen slechte oog crème dus maar ik heb wel betere geprobeerd. Uiteraard maak ik het tubetje wel lekker op (ik doe niet aan weggooien, behalve als het echt slecht is of ik er van in de bulten ofzo schiet 🙂 ) maar voor mij zou het geen re-buy zijn. Het kan ook zijn dat deze lijn toch wat meer geschikt is als je nog wat jonger bent en heb ik gewoon ‘wat sterkers’ nodig (Fisherman friend?).

Heeft iemand van jullie deze oogcrème geprobeerd en wat is jullie mening?

Annette

 

15 thoughts on “Clinique Pep start

  1. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s