Nagels #11 Models Own – Colour Chrome Rose

In Londen moest er natuurlijk even voor nagellak worden geshopt. Isabelle kocht twee mooie lakjes van Barry M in pastelkleuren en ik kocht deze.

IMG_2574     IMG_2573
In het Westfield Shopping Mall stond een superleuke stand van Models Own in de vorm van een nagellak fles (stom, geen foto van gemaakt 😦 ). Models Own heeft ook andere producten dan nagellak (ik nam bijvoorbeeld ook nog een mascara mee) maar ze staan toch wel bekend om de lakken.

IMG_2576      IMG_2580
En jeetje wat hadden ze er veel. Deze prachtige Chrome Rose kleur trok direct bij binnenkomst al mijn aandacht en het meisje van de stand zei ook dat het een bestseller is op het moment. Dat geloof ik graag. De lak dekt volledig in 1 laagje en dat zie je toch niet vaak.

IMG_2577      IMG_2582
Op de fotos draag ik wel twee laagjes en een topcoat maar zoals gezegd dat tweede laagje had niet gehoeven. De lakjes kosten 5 pond per stuk (of 5 stuks voor 20 pond). Ik heb even op google gekeken of deze lak ook in Nederland verkrijgbaar is.

IMG_2583      IMG_2578
Op de site van http://www.prettypolish.nl zie ik wel een aantal kleuren staan maar niet deze Chrome Rose. De lakjes kosten op deze site EUR 6,95 wat dus vergelijkbaar is. Ik ben heel blij met deze aparte lak.

Kende jij het merk Models Own al?
Annette

11 thoughts on “Nagels #11 Models Own – Colour Chrome Rose

 1. Nee, ik ken het merk niet. Wat een super chique kleur, zeg. Hoe krijg jij jouw nagels zo mooi, die van mij zijn enorm aan het chippen, veel groeven en dergelijke.

  Like

  • Ik krijg van de nagelstudio een klein dun laagje over mijn eigen nagels en daardoor zijn ze echt oer-sterk. Ik had altijd scheuren (vooral in mijn duim) nu echt nooit meer. Het is geen acryl hoor, dat is veel dikker. Het heet Solar. Top spul. En daardoor blijft mijn nagellak ook gewoon 3 weken zitten zonder te chippen.

   Like

 2. Normaal ben ik niet zo van dit soort chrome kleurtjes, maar deze vind ik mooi! Het merk ben ik wel eens tegengekomen (volgens mij verkopen ze het bij Forever 21), maar heb er nooit wat van geprobeerd. Toch maar eens doen!

  Like

 3. Pingback: Nagels #27 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Nagels #34 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Nagels #37 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s