New in:

Make up goodies

Toen de nieuwe site van TAMBeauty.com werd gelanceerd besloot ik een leuke bestelling te doen. Je kon al eerder lezen over de Glow tonic de brush cleanser of de oogschaduws maar ik kocht ook een aantal make up producten.

Tam Beauty make up Freedom Revolution

Ik kocht om te beginnen twee blushes. Een van Makeup Revolution in de kleur Sugar (die in de witte verpakking) en een van Freedom Makeup London in de kleur True Loved (in de zwarte verpakking). In eerste instantie lijken de kleuren wel wat op elkaar maar de Sugar is net een tikje donkerder. Beiden doen het prima op mijn huidskleur en de pigmentatie is echt heel erg goed. Voorzichtig aanbrengen dus. Ik haal mijn blushkwast maar 1x even kort over het poeder en dat is ruim voldoende. Beide blushes zijn slechts EUR 1,18 per stuk wat natuurlijk geen geld is. Ze blijven de hele dag goed zitten.

 

De website houdt wel een beetje gekke prijzen aan maar dat zal wel komen omdat ze er een vertaler van Engelse ponden naar Euro’s achter hebben hangen (althans dat is een aanname van mij 🙂 ).

Ook kocht ik twee lipsticks, want ik had tenslotte nog geen lipsticks in nude kleuren *lacht hysterisch* maar niet deze (en ik heb onlangs 2 lipsticks helemaal opgemaakt) dus dan mag het toch? En tsja, wie kan die Rose Gold verpakking weerstaan? Ik niet hoor, ik had er al een aantal keer smachtend naar zitten kijken en op Instagram zag ik hem ook regelmatig voorbij komen. Hij riep me, dus ik kon er niets aan doen en klik hup naar Nederland.

De Rose Gold lipstick is van Makeup Revolution en is de kleur Chauffeur. Toppertje, ik draag hem graag. Ik vind hem semi-mat hij draagt heerlijk en blijft best oke zitten. Hij pretendeert ook geen long-lasting te zijn dus een paar keer per dag bijwerken is wel nodig. Deze lipstick kost EUR 3,55.

Nog een lipstick van Makeup Revolution maar dan de kleur You’re a star. Misschien vind ik deze nog wel net ietsje mooier dan Chauffeur. Ook deze voelt lekker aan op de lippen heeft iets meer een roze gloed over zich en kost EUR 2,95.

Dan de topper van mijn bestelling de highlighter van Freedom Makeup London in de kleur Diffused. Voor slechts EUR 3,55 haal je een absolute topper in huis. Sinds ik deze binnen kreeg heb ik hem elke dag gebruikt. Ook hier voorzichtig aan want de pigmentatie is heel erg sterk. Met een waaier kwastje breng ik 1 vluchtig streekje aan op mijn jukbeenderen. De hele dag (ja ook bij 30 graden de afgelopen zomer – wie weet het nog) hield deze topper het uit en voorzag mij van een hele mooie glow.

Als je bij deze site besteld heb je niet de volgende dag je spullen in huis je moet even geduld hebben want het komt vanuit de UK maar het is allemaal supergoed ingepakt in meters bubbeltjesplastic :). Alles kwam dan ook heel netjes aan. Ik vind het een prettige site ook omdat je met PayPal kunt betalen.

Wat vind jij van mijn gekochte items?

Annette

20 thoughts on “New in:

 1. De lipsticks zijn mooi maar de highlighter steelt toch wel mijn hartje. Ik ga het ook eens met mijn nieuwe waaierkwast proberen om een highlighter zichtbaar te krijgen.. en 30 graden, waar is die tijd gebleven? Het ziet er vandaag weer een beetje zonnig uit gelukkig.

  Like

 2. Hey, ik heb laatst ook besteld op tambeauty via paypal maar zonder account op de tambeauty site. Nu is mijn moeder bang dat het daardoor niet binnenkomt, weet je toevallig of je daar een account voor nodig hebt en hoe je het zelf gedaan hebt ?

  Geliked door 1 persoon

  • Het is voor mij al weer even geleden dat ik daar heb besteld? Moet je niet eerst al je gegevens ingeven en dan pas betalen toch? Ik denk dat het wel goed gaat, volgens mij heb ik ook geen account (voor zover ik me kan herinneren), je kunt altijd even een mail sturen naar hun helpdesk?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s