Friday Finds

Golden Face Mask

Al een tijd lang lag dit maker klaar om geprobeerd te worden maar er kwamen steeds andere producten tussendoor. Nu dan toch echt in de test.

Collageen gezichtsmasker Crystal Gold

Ik kocht dit masker gelijktijdig met de oogmaskers die ik al in een eerdere Friday Find aan je liet zien. Ik betaalde er slechts EUR 2,- voor. Ook dit is net als de oogpads een Collageen masker. Altijd lekker en weinig kans op irritaties.

Het is ook net zo’n gekke blubberig goedje als de oogpads. Je moet er even goed voor gaan zitten want het masker heeft wel de neiging om af te glijden als je hem net aanbrengt. Als hij eenmaal  je lichaamswarmte heeft aangenomen blijft hij goed zitten en glijd hij niet meer af.

Ik heb hem eerst op mijn gezicht gelegd (wel even met een theedoek rond mijn nek zodat de vloeistof niet op mijn kleding zou komen, maar hij lekt eigenlijk nauwelijks) en toen voorzichtig helemaal aangedrukt.

Wat mij vooral opvalt als ik het masker na zo’n 20 minuten van mijn gezicht haal is de keurige teint die ik heb, die is gewoon echt helemaal egaal geen vlekken, roodheid of iets dergelijks en mijn huid voelt superlekker aan.

Collageen gezichtsmasker Crystal Gold

Het vocht dat na het verwijderen van het masker achterblijft masseer ik lekker in. Prima masker voor een dito prijsje.

Fijn weekend alvast.

Annette

25 thoughts on “Friday Finds

  1. Het klinkt als een fijn masker! De prijs is ook heel prettig. Wel vind ik altijd met dit soort maskers dat je het best kunt gaan liggen, of dat heb ik in ieder geval; bij mij gaat het zo snel glijden.

    Like

  2. Ik heb een siliconen masker gekocht, die je over een sheetmaskkan doen…glijdt je masker niet meer af, ook niet als je net even ets wilt pakken ofzo. Het zorgt er ook voor dat je masker niet opdroogt door de warmte en de lucht: des te meer profijt van het masker heb je. Maar bovenal….het maakt je nog meer super scary! Alsof dat nog nodig is met dit gouden masker 😂!

    Like

  3. Wel grappig, toch?! En extra bonus is dat het nog werkt ook…Je moet morgen eens op mijn blog kijken… ik heb ook zo een sheet mask gebruikt onlangs, maar het ziet er wel een beetje anders uit dan het jouwe… echt lachen geblazen 😀 Groetjes en een fijne zondag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s