Hands off en Win!

Hands off my chocolate

Win alle smaken! Lees snel verder

Via Instagram zag ik een oproepje voorbij komen van Hands off my chocolate of er mensen waren die mee wilden werken aan een onderzoek van dit heerlijke merk. Het was ook nog eens in Hilversum dus thuiswedstrijd! Ik besloot een mailtje te sturen met mijn interesse en ontving vervolgens een uitnodiging.

Hands Off my chocolate

Op woensdag aan het einde van de middag werd ik (samen met een 10-tal anderen) welkom geheten op het kantoor. Ik hoopte natuurlijk op lekkere chocolade om te proeven en dat was er. Het team van hands off werkt aan een nieuw concept en wilde hun ideeën voorleggen aan een groep consumenten om zo te kijken wat zou kunnen werken en wat niet en ook om onze ideeën te horen.

Uiteraard kan ik jullie hier op dit moment niets over vertellen dat begrijp je vast wel en ik heb dan ook een geheimhouding getekend en geen foto’s genomen die al iets van deze geheimen prijs kunnen geven.

Hands Off my chocolate

Zijn jullie al nieuwsgierig? Vast wel, maar nog even een paar maandjes geduld want waarschijnlijk komt dit idee pas begin volgend jaar op de markt. Je kunt meer over hands off lezen op hun website. De chocolade (althans de cacao) wordt op een duurzame manier verbouwt dus:

EERLIJK LEVEN,  EERLIJKE PRIJZEN, EERLIJK ONDERWIJS, EERLIJKE TEELT, EERLIJKE ZORG

Dat is toch fijn om te weten als wij van de chocolade aan het smullen zijn. De chocolade kenmerkt zich door de rondjes (makkelijk in stukjes te breken) met daarop de leuke tekst mine en op 1 stukje yours wat dan is doorgehaald. Alsof je je reep ook maar zou willen delen? Not! Hahaha.

Ik vond het erg leuk om mijn mening te kunnen geven over het nieuwe (mogelijke) concept en wat mogelijke smaken/producten te mogen proeven. Leuk ook om de meningen van de anderen te horen en dat smaken toch echt verschillen. Er werd goed geluisterd door het team van Hands off maar ik vond het zelf ook erg leuk om de meningen van de andere deelnemers te horen.

Hands Off my chocolate

Na zo’n 1,5 uur brainstormen kregen we nog een leuke tas met daarin de huidige 6 smaken. De Caramel Macchiato en de crispy cookie (caramel & sea salt) zijn mijn favoriet maar ook de andere smaken Seriously Dark (85%), Double Dark (70%), Milky meets White en Milk meets Dark zijn niet te versmaden. Ik ben gewoon een chocolade liefhebber.

Hands off my chocolate

En dan nu het leuke nieuws. Ik kreeg een extra tas met 6 repen om aan jullie te verloten. Whoop Whoop. Wat je hiervoor moet doen? De Facebookpagina en of de Instagram pagina van hands off liken. Ga naar mijn Instagram en like daar de foto met de repen en tag in de reactie handsoff zodat ik weet dat je meedoet, in de reactie lezen wij graag jouw ideale chocolade moment. Het mooie daarvan is dat er geen foute antwoorden mogelijk zijn :).

Na een week zal ik de winnaar een berichtje sturen en komt de chocolade jouw kant op. Wel graag binnen 3 dagen na bekendmaking reageren anders kies ik iemand anders.

Doe je mee?

Annette

13 thoughts on “Hands off en Win!

  1. Pingback: Hands Off My Chocolate | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s