Friday Finds

Boodschappentassen

Ik weet niet of het jouw hobby is boodschappen doen? Die van mij niet echt. Ik heb er geen hekel aan maar verzinnen wat we in hemelsnaam nu toch weer eens moeten eten geeft wel de nodige keuzestress.

Gelukkig gaat boodschappen doen tegenwoordig wel een stuk sneller met de mogelijkheid om te zelf scannen. In mijn supermarkt kan dat inmiddels als een paar jaar en ik maak daar ook vanaf het begin af aan al gebruik van.

Boodschappentas klemmend

Hiermee kun je dus gelijk je boodschappen in de tas opruimen en de boel goed indelen waardoor je bij de kassa niet nog een keer alles door je handen hoeft te krijgen. Ideaal, snel en makkelijk dus. Ik gebruik voor het boodschappen doen van die tassen die je aan de kar kunt klemmen. Deze kreeg je in het begin van de scan introductie cadeau van Albert Heijn.

Na jaren van trouwe dienst waren deze behoorlijk smerig en uitgelubberd en er waren de eerste gaatjes zichtbaar. Voordat al mijn boodschappen op de grond zouden belanden ging ik dus op zoek naar nieuwe want bij mijn appie verkopen ze deze tassen dus niet (meer).

Boodschappentas klemmend

Op het internet vond ik deze groene exemplaren. Ik kocht er 2 voor EUR 9,-. Ze zijn iets kleiner dan mijn โ€˜oudeโ€™ blauwe exemplaren maar deze groene hebben ook opbergvakken aan de buitenkant ook wel weer handig. Ik kan dus weer even voorruit en pluk ze zo van de kar en huppakee in de kofferbak van de auto.

Ik zou niet meer zonder dit soort tassen kunnen ik vind ze gewoon heel handig en ze delen lekker makkelijk in. Omdat je de bovenkant vastklemt aan de kar staan ze goed open en kun je zo je boodschappen er snel in opbergen.

klemmend boodschappentas

Wat voor tassen gebruik jij bij het boodschappen doen? Of gebruik je liever kratten bijvoorbeeld?

Annette

14 thoughts on “Friday Finds

 1. Dit is zeker handig als je zelf gaat scannen, je kan het inderdaad direct in je tas doen.
  Jeroen haalt meestal de boodschappen en ik ben nog geen scan professional. Ik kieperde toen mijn boodschappen per ongeluk af en toe gewoon in de winkelwagen.. vergat vaak even te scannen. En het lijkt mij zo stom als je dan gecontroleerd wordt.
  Dus ik ga zelf vaak liever langs de kassa ๐Ÿ™‚

  Like

 2. Ik scan ook zelf. Scheelt zoveel werk en tijd. Ik ben wel eens bij een steekproef gezakt bij de Jumbo. Was vergeten een zak chips te scannen. Heel genant want onze dochter werkte er toen nog als bijbaantje. Maar nu ben ik helemaal getraind en zou echt niet meer zonder kunnen. Handige tassen trouwens! Ik heb altijd van die grote shoppers. Ook als de naam van de winkel waar ik ben niet klopt. ๐Ÿ™‚

  Like

 3. Wat ontzettend handig!! Dit heb ik dus nog nooit gezien! Vind het altijd een heel gedoe om snel bij de kassa je boodschappen in een tas te proppen als de volgende klant zijn/haar spullen er al tussen liggen

  Like

 4. Als echte twijfelaar scan ik niet; het gebeurd nogal eens dat ik in de supermarkt toch eens iets anders bedenk om te eten en ik ben dan bang dat ik het product weg leg maar wel gescand heb. De boosdschappen doe ik altijd in kratten, ik ben nogal vaak thuis gekomen met plat brood, en dat gaat nu goed ๐Ÿ˜‰

  Like

 5. Ik woon in een dorp, wij scannen nog niet! Hihihi… en ik had idd ooit ook zo’n handige tas. Nu pleur ik het in diverse tassen. Ik ben wel heel structureel om vries in koeltassen te vervoeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s