Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate

Nieuwe varianten

Weten jullie het nog? Vorig jaar ging ik naar een proefmiddag op het kantoor van Hands Off My Chocolate (lees hier het verslag). Ik mocht toen samen met een groep lekkere nieuwe varianten proeven waarvan ze een selectie nu hebben uitgebracht.

Hands Off My chocolate

 

Destijds mocht ik natuurlijk helemaal niets vertellen wat ik had geproefd maar twee van de drie varianten waren er die middag bij :). Hands off My Chocolate heeft drie nieuwe varianten uitgebracht. Ik laat ze de revue passeren en vertel je wat ik ervan vind.

De varianten zitten alle drie in leuke bekers. Doen een beetje aan ijsbekers denken en zijn uitermate geschikt om kado te geven of als aardigheidje mee te nemen als je word uitgenodigd voor een etentje of als leuk bedankje. Echt leuk over nagedacht.

Hands Off My Chocolate

Ik start met de Marshmallows covered with milk chocolate. Hmmm, tsja wat zou ik nu eens niet lusten haha nou kersenbonbons daar doe je me geen plezier mee maar verder lust ik eigenlijk alles wel waar chocolade bij komt kijken. Deze marshmallows zijn lekker groot (maar nooit groot genoeg natuurlijk) en dus ondergedompeld in melkchocolade. Heerlijk lekker zoet maar niet te (als je begrijpt wat ik bedoel). Ik denk nog lekkerder met pure chocolade maar absoluut een dikke voldoende.

Hands Off My chocolate

Dan de chocolade ballen met hazelnootpraline met zeezout. Nom Nom lekker (sorry het wordt een saai artikel). De ballen zijn lekker groot maar passen prima in het giecheltje even sabbelen en als de bal dan opengaat krijg je dus de lekkere praline met een klein zout hintje. Deze vond mijn dochter het lekkerst.

Hands Off My Chocolate

Tot slot de chocolade ballen met zachte karamel met zeezout. Mag ik even een applaus ๐Ÿ™‚ ?! Deze ballen hebben hetzelfde formaat als de hazelnootballen behoorlijk maatje dus. Niet half in bijten zoals mijn zoon deed en vervolgens zijn hele t-shirt onder de karamel had zitten (dommerd en zonde ook, van die karamel dan hรฉ, dat shirt wordt wel weer schoon). Dit is mijn favoriet en was het vorig jaar tijdens de proefmiddag ook maar ja, karamel, zeezout en chocolade is natuurlijk ook wel een match made in heaven.

Hands Off My Chocolate

Heel erg bedankt Hands Off My Chocolate voor het toesturen van de bekers. We hebben ze met veel plezier geproefd en goedgekeurd. Tijdens de proefmiddag had ik de marshmallows en de zeezout karamelballen al mogen proeven en werd ook onze mening over de beker verpakking gevraagd. Leuk dus om te zien wat het uiteindelijk tot in de winkel heeft gehaald.

Nadeel? Te weinig inhoud natuurlijk ๐Ÿ™‚ maar ja, een reep kan me ook niet groot genoeg zijn. Nogmaals heel leuk ook om kado te doen maar ook om een zeer goed verwenmomentje voor jezelf te creรซren. Aanraders!

Annette

*Ik heb deze producten ontvangen*

24 thoughts on “Hands Off My Chocolate

  1. Marchmallos vind ik niet lekker, maar de andere twee smaken wil ik wel een proberen. Denk alleen dat ik thuis snel moet verstoppen anders nemen de jeugd ze en zijn ze zo op!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s