Friday Finds

Haarhanddoek

Loop jij net als ik na het douchen met een handdoek om je haar geknoopt? Dan vind je de Friday Find van deze week wellicht wel handig.

Haartulband microvezel

Je hebt prachtige haar handdoeken maar die zijn best prijzig. Deze variant kostte mij slechts EUR 1,-. Met een gewone handdoek die ook nog eens best zwaar is op je hoofd doe je je haar eigenlijk geen plezier. Dat weet ik natuurlijk wel maar ach, het is zo lekker snel die tulband op je hoofd.

Haarhanddoek

Deze blauwe haar handdoek is van een soort microvezelachtig materiaal, superdun en superlicht en sneldrogend. Hij heeft een tuitvorm waardoor je hem makkelijk kunt draaien en de twist met een knoopje vast kunt zetten op je hoofd.

Ik moest wel even kijken hoe ik hem moest gebruiken hahaha maar toen ik hem eenmaal door had ging het snel. Je gaat met je hoofd een beetje naar voren hangen, zet de handdoek als een soort hoedje op en dan draai je de ‘slurf’ zo noem ik hem maar even samen met je haar in de wrong, er zit een elastieken lusje aan het uiteinde die je dan zo over het knoopje schuift voila!

Haar handdoek

De handdoek draag ik altijd maar een paar minuutjes overigens, ik doe hem om ga me dan insmeren met lotion en doe mijn pyjama aan (althans dat wat voor mijn pyjama door gaat 🙂 ) snuitje insmeren met serums en crèmetjes en dan is het haar aan de beurt.

haar handdoek

Met de tangleteezer kam ik voorzichtig mijn haar en dan laat ik het verder drogen. Vlak voordat ik naar bed ga (ik douche altijd in de avond) blaas ik dan mijn haar nog verder droog als het nodig is. Ik föhn dus heel weinig, minuutje of 2 hooguit.

Ik vind het wel een handige gadget en omdat hij ook snel weer droog is gebruik ik hem een keer of 3 en dan gaat hij de was in. Handig hulpmiddeltje en dat voor een eurootje. Ik kocht hem bij wish.com

Draag jij na het douchen een handdoek om je hoofd?

Annette

12 thoughts on “Friday Finds

  1. Ik draai altijd eerst een gewone handdoek om mijn haar en daarna een speciale. Anders van stof dan die jij hebt. Ik had voor mijn zus via AliExpress ook zo eentje van microvezel besteld maar die was maat kleuter. Veel te klein dus. Die van jou zit goed zo te zien!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s