Friday Finds

Love Pills & Paperclips

Deze keer heb ik twee producten in de Friday Find gestopt.

Als eerste deze te leuke paperclips. Ik kocht ze voor EUR 1,-. Ze komen in een klein rond kartonnen doosje en er zitten 4 verschillende afbeeldingen in. Gingerbread poppetjes, Lolly, een hartje met vleugels en een enveloppe. Zo wordt je stukje papier natuurlijk wel net even iets leuker of als je iets verstuurd, valt het net even wat meer op.

Het doosje staat op mijn bureau (thuis) zodat ik ze snel bij de hand heb. Ik gebruik ze nu zelf voor een boekje waar ik wat blog notities in bij houdt en zo kan ik precies de pagina’s markeren waar ik nog iets mee moet of waar nog een actiepuntje of to-do dingetje op staat. Als je deze wilt kopen heb je de keuze uit heel veel verschillende varianten.

Love pills

Het tweede artikel was een zakje met Love-pills. Ook deze waren maar EUR 1,-. Je krijgt een zakje vol (ik denk wel een stuk of 50) met kleine pilvormige capsules. Deze kun je open maken iets liefs op het papiertje krabbelen en geven of opsturen aan iemand die even een klein oppeppertje nodig heeft. Leuk om als je een (beterschaps-) kaartje verstuurd een paar kleine berichtjes mee te sturen.

Het is even priegelen met het briefje weer oprollen en terug stoppen maar ik denk dat de ontvanger dit wel weet te waarderen.

Twee leuke items dus deze week om een glimlach op het gezicht te toveren.

Fijn weekend alvast.

Annette

10 thoughts on “Friday Finds

  1. Super leuk! De gingerbread man is geinig en die lovepills… ik dacht even dat het Viagra voor vrouwen was, ow dear… Je kan ze ook bijvoorbeeld bij een pakketje stoppen van een winactie, heel apart!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s