Utsukusy

Mascara en oog make-up remover

Onlangs won ik bij Northflix een facial cleanser van het merk Utsukusy. Ik was al in contact met de eigenaresse van Utsukusy Schoonheid – Ilona – en zij heeft mij naast de cleanser (review volgt binnenkort) nog twee producten van Utsukusy  toegestuurd om te proberen.

Utsukusy Mascara Oogremover

Mijn collega-bloggers die dit prachtige merk zelf al hebben kunnen testen hoef ik niets meer te vertellen maar als je nog niet bekend bent met dit merk:

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. Zo creëren wij telkens weer innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit.

Goed om te weten is dat de make-up geen parabenen of minerale oliën bevatten. Hypoallergeen zijn en dierproefvrij. Er wordt geen gebruikt gemaakt van GMO gewassen en het is geschikt voor vegetariërs. Hoppa! Iedereen blij toch?

Zoals gezegd mocht ik de mascara uitproberen. Ik ben dol op mascara en als ik maar 1 product zou mogen kiezen voor mijn gezichts make-up dan ga ik daarvoor. Ik heb van mezelf mooie lange en zwarte wimpers (Thanks mom!) en die zet ik graag extra in de spotlight met een goede mascara.

De Long Eye Lash Mask mascara is eigenlijk een 2-in-1 product want naast de mooie diepzwarte kleur bevat hij ook nog eens een verzorgend wimper masker.

Voor verzorgde, lange, volle en krullende wimpers. Verzorg je wimpers dagelijks met de Long Lash Mask mascara. Bevat het huideigen hyaluronzuur en titanium dioxide. De mascara is oplosbaar in water, maar blijft bijzonder goed zitten. Loopt niet uit en is makkelijk af te nemen.

Je betaald EUR 21,50 voor deze mascara. Dat is niet heel goedkoop maar ook zeker niet duur.  Ik breng zelf altijd 2 laagjes aan en die zitten goed van het moment dat ik ze aanbreng (half 7 in de ochtend) tot ik het eraf haal (rond half 10 in de avond).  De kleur is mooi zwart, hij klontert niet en mijn haartjes zijn goed gescheiden. Ja, toppertje dit.

Ilona schreef in haar email aan mij; ‘wat je erop smeert moet er ook weer af’ en ja dat is helemaal waar natuurlijk en dus stuurde ze ook een oog en lip make-up remover mee. Het is een gel-achtige remover, daar moest ik in het begin even aan wennen omdat ik normaal meer waterige substanties gewend ben. Hij is olie vrij (hoera, want daar houd ik niet van) en heeft ook een anti-oxidant werking.

Een klein beetje is voldoende om je ogen goed schoon te krijgen zonder al te hard te hoeven boenen. De mascara eindigt op het wattenschijfje en niet ergens op mijn wangen of halverwege mijn kin (dat heb je soms wel met de meer waterige reinigers).

Sho eye makeup remover Utsukusy

Voor een flesje van deze reiniger betaal je EUR 9,-. Ik vond het beide echt fijne producten en leuk dat ik iets van dit merk mocht proberen. De cleanser ben ik nog wat langer aan het testen en ook daar volgt nog een review van.

Woon je in de buurt van Scheveningen dan is een bezoekje aan deze salon zeker de moeite waard. Ik zie heerlijke behandelingen staan en je af en toe laten verwennen vind ik altijd een goed idee. Ik kom zelf altijd helemaal tot rust tijdens mijn schoonheidsbehandelingen en kijk altijd uit naar een volgende afspraak.

Annette

Ik ontving deze producten ter review (disclaimer)

 

20 thoughts on “Utsukusy

  1. Die mascara is heel goed, ik gebruik hem altijd als ik ergens naartoe ga. Mijn wimpers worden dan lekker lang, heel mooi!
    De reiniger gebruik ik bijna dagelijks, prima reiniger, fijne prijs.

    Like

  2. Pingback: Utsukusy | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s