XLS

XLS Theekuur

Nog nooit heb ik een dieet gevolgd of ben ik bezig geweest met mijn gewicht. Ik hoor jullie roepen, lucky bastard 🙂 en zo zie ik het ook. Het grootste deel van mijn leven ben ik (graat)mager geweest en nee, daar voelde ik me niet altijd prettig bij.

Net als bij mensen die wat te zwaar zijn moest ik altijd en eeuwig ‘gezever’ aanhoren over mijn gewicht. Eet toch eens wat! Heb je anorexia? Gut kind wat ben je mager. Je bent toch niet ziek? Zo kan ik nog wel even doorgaan (maar doe ik niet J). Ik woog altijd zo’n 49 kilo echt waar en dat was ook al snel weer zo na de bevalling van mijn zoon. Toen daar een paar jaar later een dochter bij kwam werd ik ietsje zwaarder maar nog steeds laag in de 50.

XLS afslankingsthee

Ergens ben ik dan toch na mijn 30ste denk ik zoetjes aan steeds een tikkie zwaarder geworden. Ook doordat ik een zwaardere anti-conceptie kreeg voorgeschreven omdat ik een aantal problemen had met mijn menstruatie. Ik vind het allemaal prima, mijn kleding past beter en zelf vond ik dat ik er een stuk ‘gezonder’ uit zag. Nu ik de 45 heb aangetikt merk ik wel –Thanks hormonale schommelingen- dat mijn gewicht weer een beetje toeneemt. Niks ernstigs en ik heb nog steeds een mooie maat 38 maar gewoon een vetje en kwabje hahaha. En tsja, in plaats van dat die leuk op mijn borsten gaan zitten waar ik ze graag zou willen hebben nee, op de dijen en de buik daar waar je ze liever niet hebt zeg maar.

XLS afslankingsthee

Toen ik dan ook gevraagd werd om de XLS afslankthee te testen dacht ik even hmm, moet ik dat doen? Maar ik ben ook met vakantie geweest, all inclusive met enorm toetjesbuffet elke avond dus ja dat pondje ging door het mondje. Het is ook bedoeld voor gewichtsbeheersing en dat is meer op mij van toepassing. Ik wil mezelf gewoon lekker blijven voelen in mijn lijf.

XL-S Afslankingsthee is ontwikkeld om overtollig water uit het lichaam af te voeren. Het helpt water sneller af te voeren en bevordert de transit en de spijsvertering.

XL-S Kuur Afslankingsthee bevat 8 planten met specifieke eigenschappen. Zo helpen berk, venkel en brandnetel water sneller af te voeren, bevorderen groene thee, venkel, duizendblad en hondsroos de spijsvertering en senna en sporkehout de transit. Bovendien bevordert deze thee door de toevoeging van groene thee en duizendblad het afslanken.

Gebruik van XLS Kuur Afslankingsthee – 1 kopje per dag

Ingrediënten XLS Kuur Afslankingsthee

Alexandrijns sennablad (Cassia angustifolia) 35 g: Groene thee (Camelia sinensis) 20 g; Berkenblad (Betula alba) 10 g; Venkelvrucht (Foeniculum vulgare) 10 g; Sporkelhoutbast (Frangula alnus) 10 g; Duizendblad (Achillea milefolium) 5 g; Groot Brandnetelblad (Urtica dioica) 5 g; Hondsroosvrucht (Rosa canina) 5 g.

XLS afslankingsthee

Ik wil en hoef gelukkig niet obsessief met mijn gewicht bezig zijn. Tot vorig jaar had ik ook geen weegschaal en had ik dus werkelijk waar geen idee hoeveel ik woog. Rond kerst heb ik een weegschaal gekocht en 1x per week ga ik erop staan, meer uit nieuwsgierigheid dan dat het een ‘ding’ is. De thee smaakt prima en is makkelijk in gebruik. Uiteraard gebruik je een product als dit niet op zichzelf maar met wat beweging en een gebalanceerd dieet is het een prima extra hulpmiddel. Je kunt de thee online kopen bij de online Apotheek Viata.nl .

Ben jij veel met je gewicht bezig?

Annette

Dit product is mij ter review toegezonden (disclaimer)

 

8 thoughts on “XLS

 1. Niet veel maar er mag zeker wat af bij mij. Mijn streefgewicht is 55 kilo en ik weeg 10 te veel. Door mijn lengte ben ik snel een beetje tante pollewop..
  Vanmorgen wel gelachen..onze weegschaal is gek geworden. Ik woog plots 55,,, ja echt! Daarna vlogen de kilo ’s er weer aan. Binnen een paar minuten woog ik weer 65 kilo.. grrr..

  Like

 2. Ik sta ook nooit op de weegschaal. Zeker nu ik train is dat ook geen aanrader, daar spiermassa gewoon een paar kilo extra is. Ik meet met een cm. Dat vind ik belangrijker. Ik kom van 42/44 af en heb nu ook 38!

  De thee lijkt me wel fijn om de innerlijke kachel lekker te laten branden, zodat je wat af kunt vallen!

  Like

  • Pcies, van de thee alleen zul je niet afvallen je moet de boel een beetje helpen met sporten en gebalanceerd eten, de thee is dan ter ondersteuning om de boel lekker door te laten lopen (je raakt er niet van aan de poeperitus gelukkig, zo’n thee is het niet hahaha)

   Geliked door 1 persoon

 3. ik sta ook niet vaak op de weegschaal, onze is niet echt betrouwbaar.. I mean toen ik het deed woog ik de ene dag 8 kilo meer dan de andere haha! ik heb BooTea gehad en dat hielp wel moet ik zeggen mja dat is vooral vocht wat je verliest met een thee (en senna helpt de uhh stoelgang)

  Like

  • Ja deze thee is ook inderdaad voor het vocht en een betere stoelgang, ja die weegschalen voor thuis kunnen de boel nog wel eens op stelten zetten, daarom heb ik er ook heel lang geen1 gehad. Die ik nu hebt lijkt het vooralsnog goed aan te geven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s