BBC First

The Durrells – Seizoen 2

Ik ben zo blij met de toevoeging van BBC First op ons kabel netwerk. Sinds de lancering kijk ik meerdere avonden per week naar de heerlijkste series. Dat kun je echt wel aan de BBC overlaten. De kwaliteit van de series is altijd hoog en de verhalen zitten goed in elkaar. Ik geniet er echt van.

The Durrels seizoen 2

Er zijn veel crime series te zien dus als je daar een liefhebber van bent zou ik zeker even inschakelen op deze zender. Op het moment kijk ik bijvoorbeeld graag naar Line of Duty, In the Dark en Unforgotten. Stuk voor stuk fijne series. Mocht je eens een aflevering missen kun je deze terugkijken en vaak worden ze ook een keer herhaald gedurende de week op een ander tijdstip.

Vorig jaar was ik op de voorpremière van The Durrells een heerlijke serie die zich afspeelt op het mooie Griekse eiland Corfu. Het grappige was dat ik vorig jaar ook naar Corfu op vakantie ging. Je kunt hier nog even mijn verslag van The Durrells lezen (klik hier).

The durrells seizoen 2

Op zondag 24 september om 21:00 uur start het tweede seizoen van The Durrells op BBC First. Dat betekend dat we weer kunnen gaan genieten van deze Engelse familie.

Over het tweede seizoen:

Deze populaire en charmante serie keert terug met het vervolg van de avonturen van de excentrieke Durrells-familie op het prachtige Griekse eiland Corfu. The Durrells is gebaseerd op de romantrilogie van Gerald Durrell. In het nieuwe seizoen volg je de Engelse weduwe Louisa en haar familie verder in hun vervallen huurhuis met een steeds groter wordende verzameling van dieren van haar jongste zoon Gerry. Ze proberen te settelen in de lokale gemeenschap, maar moeten tegelijkertijd geld verdienen om hun onvriendelijke vrouwelijke huurbaas Vasilia te betalen. Tegelijkertijd ziet Vasilia Louisa als een liefdesrivaal van de charmante playboy Hugh.

Met de hulp van Spiro en Theo kan de familie typisch Britse producten verkopen op de markt. Al is per ongeluk de lokale bevolking vergiftigen misschien niet de beste manier om een nieuw bedrijf te starten…

Met het acteren zit het wel goed, mooie personages en zoals ik al zei zitten de series altijd goed in elkaar. Ik ga zeker weer kijken. Kijken jullie wel eens naar BBC First?

Annette

 

 

9 thoughts on “BBC First

  1. Ik kijk nooit naar BBC, maar ben wel gék op Britse series, films, en detectives (Eastenders, Pride&Prejudice, Midsomer murders, om er maar een paar te noemen). Ik denk dat The Durrells ook wel in mijn straatje past dus, thanks voor de tip !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s