Unboxing

Styletone September 2016

Styletone had een teaser email uitgestuurd dat de box van deze maand in het teken stond van een samenwerking met een gloednieuwe beautywebshop. Ik had geen idee, ik opperde TAMbeauty (omdat ik daar zelf net een bestellig had gedaan) maar die bleek het niet te zijn. Het bleek te gaan om de webshop Get Your Looks On! Mij totaal onbekend.

Styletone September 2016

Een eerste blik op de box deed mijn hartje gelijk sneller kloppen dat ziet er weer goed uit. Laten we dus snel kijken wat ik aantrof. Als eerste een mooi lipproduct van het merk Ellis Faas. Ellis Faas is een top visagiste en in de box zit een behoorlijk range aan producten. Ik heb een Hot Lips in mijn box in de kleur L401. De waarde is EUR 27,- en de verpakking is zeer luxe in een zware zilverkleurig verpakking. Erg mooi.

De tube is een Pore Clarifying Mineral Detox Masker (althans die heb ik, er zitten 3 verschillende producten in de box)van het merk Figs & Rouge. Meestal heeft Figs en Rouge heel kleurrijke verpakkingen maar deze is heel clean. De waarde is maar liefst EUR 31,50. Ik ben heel benieuwd naar de werking dus deze ga ik zeker lekker gebruiken.

Ook tref ik een mooie lak aan. Leuk, ik was wel weer toe aan een nagellak (duh!) hahaha. In de box zijn 3 verschillende kleuren gestopt en ik heb de Nude kleur Hone. Heel blij mee, die ga je zeker een keer in de nagel update zien. Helemaal mijn kleur dit. Het lakje is van Emite en heeft een waarde van EUR 12,-.

Emite Hone Styletone September 2016

Het mono oogschaduw doosje van Note bevat in mijn geval een diepgroene kleur. Erg mooi voor het komende najaar. De waarde is EUR 9,90. Het bevat vitamine E en is vrij van parabenen. Met deze groene kleur kan ik mijn bruine ogen mooi accentueren. Ja dat komt wel goed met deze oogschaduw.

Als laatste een mascara va Ace of Face. Dit merk (nieuw voor mij) houd zich bij 1 product en dat is mascara, bijzonder als een bedrijf zich specialiseert in 1 product. In de box zijn 2 varianten gestopt en ik heb de Volumizing Curling mascara. Fijn borsteltje, ik houd wel van siliconen borstels bij mascara. De waarde is EUR 14,90.

Dit was de inhoud. Ik vind hem wederom top. Alle producten gaan in gebruik. Leuk hoe Styletone het elke maand weer voor elkaar krijgt om een fijne box samen te stellen. Daar kunnen andere boxen nog een voorbeeld aan nemen. Ik heb een abonnement en dan is de box iets goedkoper dan dat je hem los besteld. Voor 12,95 per maand valt hij ook bij jou op de mat en hij is maandelijks opzegbaar. Je hoeft er niet voor thuis te blijven want hij past door de brievenbus.

Styletone September 2016

Mascara en oogschaduw uit de box gebruikt.

Wat vind jij van de inhoud?

Annette

19 thoughts on “Unboxing

  1. We hebben inderdaad dezelfde inhoud!

    Prachtige box inderdaad en die groene oogschaduw is perfect voor bruine ogen. Mazzelaar! De mijne gaat naar mijn dochter, aangezien ik met blauwe kijkers zit. Vind de mascara overigens ook een hele fijne.

    Like

  2. Pingback: Nagels #32 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s