Plog

Plog #50

Ik vond het heet 🙂 jawel zo kan ik het beste mijn week omschrijven. Ik houd van warm weer maar wel als ik op vakantie ben en niet in Nederland als ik EN moet werken EN gewoon het huishouden moet runnen. Is toch niet te doen met deze temperaturen?!

Blokker ventilator

Gekocht

Een ventilator – poehee daar was ik aan toe. Online gekocht en zou de volgende dag bezorgd worden….niet dus 😦 kreeg de dag erna een mail dat door drukte bij PostNL de boel vertraagd was. Gelukkig maar 1 dag in mijn geval maar ik vind het eerlijk gezegd niet zo netjes dat als ze dat weten – het niet gewoon eerlijk op de website vermelden – maar een beetje sneaky de volgende dag als je al betaald hebt en alles. Maar goed, hij is er en hij staat heerlijk pontificaal naast de bank mij een fris windje toe te wuiven.

Plog 50 (11)

Ook kocht ik nog een leuk nieuw armbandje met een bij en voor mij en mijn zus armbandjes met het woord sisters erop. Bij de Starbucks nam ik nog een verfrissende ‘shaken Ice tea’ wat dat dan ook mag betekenen, maar lekker was hij wel 😉

Gegeten

Drie gerechten uit de Hello Fresh box, ik maakte de gele rijst met spinazie kokos-curry. Timo maakte de varkenshaasjes en Isabelle de Farfalle met kipgehakt. Dik in orde alle drie de gerechten. De spinazie kokos was een vegetarisch gerecht. Daar hebben ze ook echt veel keuze in en daardoor eten we toch wat minder vlees (al waren we niet enorme vleeseters). Op vrijdag at ik deze enorme hamburger – whoop whoop – wel met een salade erbij om het weer een beetje in balans te brengen.

Gelachen

Om deze spreuk die ik op Instagram tegenkwam 🙂 maar eigenlijk niet zo leuk dat ik ook daadwerkelijk een mug in de slaapkamer had die mij uit mijn slaap hield, klote beesten (excuse my French)….

Plog 50 (4)

Nagels

Vrijdagmiddag was ik lekker vrij, ik deed alvast wat in het huishouden zodat ik dat tijdens het hete weekend niet hoefde te doen. Ik ging naar de nagelstudio want dat was hoognodig had een enorme uitgroei dus weer blij met mijn naturel lookje. Denk er wel over om binnenkort weer de nagellakjes te voorschijn te halen.

Gelezen

Nathalie Pagie – De trip

Journalisten Tara Linders en Diego Martinez zijn op Hawaï voor de tv-opnames van het extreme adventure-programma De Trip. Tara doet verslag voor dagblad De Dageraad en Diego werkt er als redacteur. Als een van de kandidaten gewond uitvalt, grijpt Diego zijn kans en springt in. Terwijl hij zich aan de levensgevaarlijke challenges waagt, komt Tara op het spoor van een commune, met aan het hoofd de excentrieke Cassandra. De communeleden zijn volledig in de ban van deze vrouw en als zij meer lijkt te weten over Tara’s pijnlijke verleden, wordt ook Tara’s nieuwsgierigheid gewekt.

Plots dreigt de Mauna Loa-vulkaan, de grootste ter wereld, eerder tot uitbarsting te komen dan werd voorspeld en moet iedereen het eiland verlaten. Maar juist dan wordt een van de communeleden dood aangetroffen en blijkt Cassandra spoorloos. Wat heeft zij te verbergen? Tara en Diego blijven op het eiland om in een race tegen de klok en met gevaar voor eigen leven de waarheid te achterhalen.

Nathalie Pagie - De Trip

Wat een lekker boek, ik vind Nathalie Pagie een verrassend leuke Nederlandse schrijfster. Heb inmiddels een paar boeken van haar gelezen. Dit is echt een ‘vakantieboek’ vind ik. Ideaal om te lezen op vakantie. Je kunt het boek kopen als paperback -> Klik Hier of als je een reader hebt kies je voor het ebook -> Klik hier

Bloemen

Uiteraard kocht ik ook nog verse bloemen. Ik had mijn pioenrozen van vorige week nog staan maar op zondag lag al het blad op de tafel, jammer. Maar inmiddels had ik nieuwe rozen gekocht met dit warme weer gaan ze wel ontzettend snel open.

En even een getver verhaal om af te sluiten. Nog een nadeel met dit warme weer…. maden getverdekke had ze in mijn ‘groene afvalbakje’ ieuw wat een gorigheid. Mijn groene kliko wordt gelukkig wel elke week geleegd maar met dit weer is het gewoon niet te doen om wat weg te gooien binnen no-time gore vliegen en ja, maden dus… Anyway dat was mijn week. Hoe was die van jou?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

14 thoughts on “Plog

 1. Ja warm te warm (zeker in verpleeghuis met plat dak zonder airco)…Verder bij mijn moeder de vloerbedekking verwijderd die lekker aan de vloer geplakt zat. (morgen krijgt ze nieuwe dus dat moest echt op mijn vrije dagen)……Een tip voor de kliko je kunt bij de Action van die afbreekbare grote zakken kopen voor de groene kliko en gooi wat bladeren klimop in de bak daar houden vliegen/maden etc. niet van. Helpt echt. Fijne week,

  Geliked door 1 persoon

 2. Van Nathalie Pagie heb ik al een paar boeken gelezen, deze ken ik nog niet. Lezen heerlijk weg. O ja, die muggen, haha! Ik heb uit een pakket van Physalis nog een essentiële olie met citroen erin en die werkt als een trein. Paar druppels op mijn kussen en weg zijn ze. Ruikt wel heel sterk.

  Geliked door 1 persoon

 3. Je hebt een goede keuze gemaakt. Ik geloof dat ik dezelfde heb, ook van Blokker.
  Bij ons arriveerde de airco, wij hebben geen zolder en dus de warmte komt best direct via het dak ook binnen, we dreven weg.

  Geliked door 1 persoon

 4. Heel erg moeten lachen om die muggen-foto (niet leuk dat je er last van had overigens). Ooit voor ons kindje stickertjes gekocht die je om je bed kunt plakken (ik doe ze op de muur omdat ik bang ben dat ik anders het bed / nachtkastje lelijk maak). Nu heb ik iedere keer dat ik vanuit mijn ooghoek iets donkers zie (panda) en dan denk: “Oh, een spin? O nee, een sticker”. En dat herhaalt zich iedere keer. Ik lijk wel een vis 😉

  Geliked door 1 persoon

 5. Pfffff…..wat was het heet en er komt niets uit je handen. Hebben wel aan het water gezeten en gefietst voor verkoeling. Hello fresh bevalt jullie wel zo te horen. Heel vervelend weer al die beesten en wat dacht je van de prosesierups……..brrrr. Tegen de muggen wat citroen op je kussen sprenkelen , daar houden ze niet van ! Of het helpt weet ik ook nog niet, want ik heb ze nog niet gehad.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s