Unboxing

Styletone Augustus 2016

Een paar dagen later dan je van me gewend bent maar ik was even op vakantie :). Ja, dat moet helaas ook gebeuren nietwaar? Des te leuker is het om thuis te komen en je maandelijkse boxje van Styletone te zien liggen. Zoals elke maand laat ik je weer zien wat erin zit.

ST aug 2016 (1)

Ik begin met dit uber-cute doosje van Rosy Cheeks van Seraphine. De waarde is maar liefst EUR 20,-. Het is een Lip & Cheek gel. Dit soort producten gebruiken ik eigenlijk nooit moet ik toegeven. De kleur lijkt behoorlijk heftig in het begin en zoals je aan mijn vinger kunt zien is het een echte ‘stain’. Je doet dit product op je lippen, laat het even kort inwerken en haalt dan het overtollig product weg, dan houdt je een mooie orchidee-kleur lip over. Bomvol met verzorgende ingrediënten en zoals je van de Styletone gewend bent niet op diere getest. Hier kan ik vast wel iemand blij mee maken, zelf sla ik over.

Ook deze maand weer een product van MannaKadar. Het is een bronzer en highlighter duo en kost EUR 18,95. De pigmentatie is top, ik kan niet anders zeggen maar ik vind wel dat deze veel lijkt (qua kleurstelling) op het product dat we al eerder hebben ontvangen. Dat is jammer. Wel een heel fijn product ik zal het zeker wel gaan gebruiken, je kunt het ook prima als oogschaduw gebruiken.

Dan een lip butter, heerlijk. Zoals je weet smeer ik de hele dag met dit soort producten, ik ben er dol op. Het merk Ellovi is mij niet bekend. Het product heeft een waarde van EUR 5,-. Een mooie matzwarte verpakking met roze letters. Het is een volledig natuurlijk product met alleen plantaardige ingrediënten dus ook voor de veganisten onder ons is dit een goed product. Slechts 6 ingrediënten waarvan de meeste oliën, houden je lippen superzacht. Het product heeft een subtiel kleurtje zonder echt aanwezig te zijn.

Ellovi tinted lip butter

Van het merk Ecoco zit er een reinigingshandschoen in de box. Leuk want ik heb net voor een Friday Find zo’n doekje besteld en in gebruik genomen. Kan ik ze mooi vergelijken.  Het micovezel doekje neemt vuil op en reinigt diep in de bovenhuid. Alleen reinigen met water (warm of koud – net wat je voorkeur heeft) en schoon is je snoetje. Scheelt je een berg aan geld voor reinigers en watjes en je kunt hem ongeveer 500x wassen (gaat een leven mee zeg ik dan maar) voordat je hem moet vervangen. Doordat je alleen reinigt met water is de kans op huidirritaties minimaal. Fijn dus ook voor de dames (en heren) met een gevoelige huid. Ik vind dit een fijn product en een leuke toevoeging aan de box. De waarde is EUR 7,95.

Het laatste item is er weer een van het merk Pease, ook van dit merk hebben we al eerder producten ontvangen, dit is een wenkbrauwgel. Ik heb de goede kleur ontvangen (Yes!) en hij heeft een waarde van EUR 11,95. De pigmentatie is goed te noemen. Ik ga dit eens goed uitproberen. Ik doe naast een beetje doorzichtige wenkbrauwgel eigenlijk niets verder met de kleur van mijn wenkies dus leuk om eens een beetje te experimenteren.

Het is weer een goede box. Ik ga alles denk ik wel weer gebruiken en uitproberen op de lipstain na. Je kunt een abonnement nemen op de Styletone en dat kost 12,95 per maand inclusief verzenden. De box is maandelijks opzegbaar en past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Mijn abonnement loopt nog even door.

Wat vind jij het leukste product deze maand?

Annette

12 thoughts on “Unboxing

  1. Ik ben wel benieuwd naar de doekjes battle… welke is beter en is het echt handig? Een mooie highlighter .. ik wordt daar steeds nieuwsgieriger naar, ik zie zoveel merken voorbijkomen en zoveel soorten. (koel, warm, champagnekleur..) Zou het veel uitmaken welke kleurtoon je neemt?
    Lekker box weer!

    Like

  2. Ik kreeg ook een foute match qua wenkbrauw kleur, gelukkig kon ik met Ellen ruilen… Yeah! Ik baalde wel van de twee lipproducten, vond het niet iets bijzonders… Heb de box opgezegd ivm persoonlijke redenen. Eerst even herkeuring afwachten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s