Friday Finds

Zonnatura Roasties

De Friday Find van deze week is een etenswaar. Via Blog insiders kreeg ik de mogelijkheid om de Zonnatura Roasties uit te proberen. Ik kreeg in het pakket niet alleen 2 zakken roasties maar ook 2 pakjes thee en en pak rijstwafels toegestuurd. Superleuk natuurlijk.

Zonnatura Roasties

Roasties zijn lekkere knapperige muesli’s met 100% volkoren granen, geen onnodige toevoegingen (zoals we gewend zijn van Zonnatura) en 30% minder suiker dan andere krokante muesli’s en granola’s. Ze zijn zoals de productnaam al doet vermoeden oven geroosterd en gecombineerd met knapperige stukjes noot of fruit. Je kunt de roasties op elk moment van de dag eten, als ontbijt, lunch, tussendoortje of toetje. Lekker veelzijdig dus.

Zonnatura roasties

Ik testte eerst de groene zak met kaneel en appel (ben ik dol op). Ik sneed 2 nectarines’ in stukjes deed daar een klein scheutje vanille vla overheen (voor de plak zeg maar 🙂 ) en een flinke berg roasties. Hmm, heerlijk om tussendoor even lekker op te peuzelen.

Voor het toetje ging ik aan de slag met de Vanille Cashewnoot variant (de gele zak). Laagje roasties, laagje kwark, laagje fruit en als topping nog wat roasties.  Ook goed geslaagd.

Zonnatura roasties

Ik vind de roasties echt lekker en beide smaken zijn me goed bevallen. Mijn kids houden niet van noten dus die neigen meer naar de groene variant met appel en kaneel. Heel leuk om de producten te kunnen testen op deze manier.

IMG_5968-BorderMaker

Ik heb nog een poging gedaan om  muesli-repen met de roasties te maken door ze te mixen met wat honing (of gecondenseerde melk – al is dat iets minder gezond natuurlijk), handje rozijnen en wat pure chocolade. Hmm leek me ook heerlijk. Helaas liet ik het net even te lang in de oven staan (foto is van voor ze de oven ingingen hahaha) dus in plaats van dat de honing de boel netjes aan elkaar smolt liep de boel uit, jammer maar ik na nog een poging wagen want de stukjes die ik wel kon snoepen waren lekker.

Eet jij wel eens muesli?

Annette

Ik ontving dit product ter review

 

4 thoughts on “Friday Finds

  1. Pingback: Friday Finds | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s