Friday Finds

FaceBook pagina voor Positiviteit

Deze week staat er niet een product in de Friday Find maar wil ik graag even een Facebook pagina in het zonnetje zetten. Namelijk die van Voor Positiviteit.

loslaten

Ik ben zelf een optimist en probeer overal het positieve van in te zien. Dat gaat uiteraard met vallen en opstaan en ik laat me niet gek maken of klein krijgen. Nu ik dagelijks op mijn tijdlijn ook nog even lekker een hart onder de riem krijg van Voor positiviteit lukt dat nog beter.

glimlach

Azijnpissers (excuse my French) zijn er al genoeg op de wereld en met alles wat er om ons heen gebeurd is het soms lastig om de zonnige kant te blijven zien. De ‘tegelwijsheden’ zetten je weer even op het juiste been, laten je nadenken of zorgen even voor dat a-ha momentje.

beledigen

Ik vind het prettig en daarom wilde ik jullie deze vrijdag kennis laten maken met deze site (mocht je hem niet al kennen).

Happy Friday en geniet van je weekend.

Annette

8 thoughts on “Friday Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s