Musical Sky

Sky – De musical in 3D

Mijn volgers op Instagram hadden het al gezien maar vorige week vrijdag ben ik samen met Isabelle naar de musical Sky geweest. Dit was op uitnodiging van het Testpanel waar ik wel  eens vaker dingen voor mag testen. Zo was ik vorig jaar naar de première van de film Rendez-vous geweest.

Sky de musical in 3D

De musical Sky is een musical in 3D. Ik wist niet goed wat ik me daarbij voor moest stellen maar ik kan niet anders zeggen dan dat het echt super gaaf was. De achterwant en zijwanden van het theater projecteren dus 3D –bijvoorbeeld- als Sky op school is lijkt het alsof ze in de gang staat (diepteprojectie), er is een prachtig stuk dat we meevliegen met een vlinder 🙂 en als we met de lift diep onder de grond gaan wow effect.

Het verhaal is behoorlijk heftig en zeer actueel. De 16-jarige Sky heeft haar vader verloren en wordt gepest op school. Ze doet aan zelfmutilatie en als het haar allemaal te veel wordt neemt ze een overdosis drugs. Hierdoor beland ze in de wereld tussen leven en dood waar ze haar vader weer ziet en dus een keuze moet maken om te sterven of terug te keren in het leven. Wij worden meegenomen in haar comateuze toestand.

Wij hebben enorm genoten van de musical en ik vind het een aanrader voor ouders met kinderen in de tienerleeftijd. De musical is minder geschikt voor echt kleine kinderen gezien het heftige thema. Zeker ook een aanrader voor scholen om te gaan in het kader van een anti-pest beleid.

Sky de musical in 3D

De musical is heel bijzonder door de 3D aspecten en niet te vergeten door de diverse bekende nummers van Marco Borsato (geschreven door John Ewbank). De musical Sky speelt de komende maanden nog in Theater Amsterdam.

Zou jij deze musical willen zien?

Annette

Ik ontving deze kaarten ter review (disclaimer)

 

8 thoughts on “Musical Sky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s