Blog 2 jaar + Win

Blogverjaardag + Win actie

Het is weer zover! Mijn blog verjaardag. De 2e alweer en tsja, cliché als het is maar wat is het snel gegaan. Dit jaar ben ik een artikel meer gaan doen per week (het is gewoon te leuk bloggen) en dat zie ik ook wel terug in mijn cijfers. Mijn mini-blog groeit nog steeds en trekt elke maand een handjevol bezoekers meer dan de maand ervoor.

Blog Bday 2 (3)

Trotse blog-mamma dus! Soms ben ik wel eens bang voor een blog-dip of bang dat ik geen inspiratie zou hebben. Het is gelukkig nog niet gebeurd, het is meer andersom te weinig tijd, te veel ideeën.

Ik zou wel meer met mijn blog willen maar helaas is het naast een fulltime baan gewoon niet mogelijk om er nog meer uren in te steken. Mijn site draait, hij wordt bekeken en ik loop gelukkig tegen weinig problemen aan. I count my blessings. Als ik straks met pensioen ben hahaha dat ga ik meer met mijn blog doen. Jullie zijn dus alvast gewaarschuwd dat over een jaar of 20 er grote veranderingen aan komen.

Nee, even zonder dollen. Ik zit er sterk over te denken om bijvoorbeeld een student aan huis in te huren die mij het een en ander kan bijbrengen. Ik zoek wel eens dingen op via internet, kijk dan naar instructiefilmpjes en tutorials maar ik ben ook een beetje een bangerd en als het dan stuk gaat of niet meer werkt (paniek al vooraf dus 🙂 ) weet ik dan nog wel hoe ik het moet herstellen? Ik ben nu eenmaal al een beetje een oude doos en leer dus het liefst op de ouderwetse manier dmv een leraar die me dingen laat zien. Maar ja, de tijd is een dingetje.

Anyway. Voorlopig blog ik nog even lekker door zoals ik dat nu doe en het voor mij allemaal nog goed bij te houden is. Als jullie dan allemaal blijven lezen (en ook jullie vriendinnen, mamma’s, kennissen en aanverwante soortgenoten even op mijn blog wijzen?) dan gaan we lekker weer een jaartje door!

Winactie

Wie jarig is trakteert dus bij deze kun je dit leuke pakket winnen. Het zijn nieuwe producten die alleen door mij zijn geswatched en niet gebruikt. Wil je meedoen aan de win-actie? Dat is heel makkelijk. Like mijn facebookpagina dat is de enige must.

Voor een extra winkans kun je mij volgen via Instagram en/of volgen via Bloglovin. Laat wel even weten in de comments via welke kanalen je me volgt en wat je naam daar is (als hij afwijkt van je eigen naam 🙂 ). Ik kies over 2 weken een winnaar en die krijgt van mij een mailtje. Graag reageren binnen 3 dagen anders kies ik een andere winnaar.

Proost!

Annette

30 thoughts on “Blog 2 jaar + Win

 1. Van harte gefeliciteerd! Hieperdepiep hoera! Hier zit een studente (ahum) die door schade en schande wijs is geworden, dus als je technische of andere vragen hebt… brandt maar los. Ik heb in mijn blogleven zo een 100 YouTube filmpjes bekeken als ik er niet uitkwam met mijn blog…
  Ik doe graag mee natuurlijk en volg je overal. Lijk wel een stalker, hahaha!
  Maar ik heb de laatste tijd behoorlijk veel gewonnen, so… als een ander wint gun ik diegene dat van harte.
  Neem nog een lekker stuk appeltaart op deze mijlpaal, dan proost ik je toe met een mok koffie!

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd! Knap hoe je het allemaal weet te combineren met je baan, ik vind drie dagen werken , en dan meestal ook nog eens tot maar 14.30 uur, best pittig met een huishouden ernaast. Dus…. petje af en ik kijk uit naar je artikels!

  Geliked door 1 persoon

 3. Proficiat Ann met je 2de verjaardag!!! Ik heb je FB-pagina geliked (maar weet niet of dat onder Kathleen Buytaert is of onder the good, the fab and the lovely… technische noob… sorry!). In elk geval, een welgemeende proficiat want is dat niet wat het meest telt 🙂 Groetjes, Kathleen x

  Geliked door 1 persoon

 4. Gefeliciteerd! Super zeg dat je al twee jaar blogt! Ik doe uiteraard mee aan deze leuke winactie. Ik volg je overal als IkhouvanBeauty en op facebook als Astrid van Os-Cornelissen. Op nog vele blogjaren, proost!

  Geliked door 1 persoon

 5. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Heel begrijpelijk dat je naast je baan niet de tijd kunt vinden om vaker te bloggen. In zo’n blog gaat zo ontzettend veel tijd zitten. Ik begrijp eigenlijk niet zo goed hoe je überhaupt de tijd kunt vinden om deze blogfrequentie vol te houden. Petje af!
  En dat er nog vele mooi blogjaren mogen volgen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik dacht dat het je kracht is om dichtbij jezelf te blijven met je blog. Je streeft ook meer naar gezelligheid, dan alleen maar doelgericht en daardoor heb je ook niet erg een blog-dip en zit je nooit zonder inspiratie. 🙂 Ga zo door Annette en van harte gefeliciteerd! !! Ik doe graag mee gezellig. Het is altijd opmerkelijk wanneer de winactie is, veel meer comments dan normaal, of lig het aan mij?

  Geliked door 1 persoon

 7. Gefeliciteerd met je kindje 🙂
  Ik doe graag mee en volg je nu op fb en Instagram. Al lang op bloglovin! Student aan huis is een goed idee. Ik ken iemand die dat doet. Succes ermee!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s