Friday Finds

Soeplepel Loch ness

Als fervent soepliefhebber kon ik deze Friday Find niet weerstaan. Een soeplepel die het monster van Loch ness voorstelt :). Ik maak regelmatig een lekkere pan soep en deze soeplepel maakt het dan natuurlijk extra leuk.

Friday Finds Loch Ness soeplepel

Het mysterie van Loch ness, geloven jullie het? Ik vind het wel leuk dat zo’n verhaal ons al eeuwen in zijn greep heeft. Wel jammer dat ze nu met al die sonar apparaten van tegenwoordig de bodem afspeuren en melden dat er geen reusachtig monster in het meer van Loch ness te vinden is. Het is toch veel leuker om te blijven speculeren en af en toe met een nieuwe foto of vaag filmpje ons allemaal weer even aan het denken zet.

Ik houd er wel van. De Yeti is natuurlijk ook zo’n verhaal maar die loop ik toch liever niet tegen het lijf. Nu heb ik niets met sneeuw en kou dus ik zal niet zo snel op zoek gaan maar het meer van Loch ness lijkt me toch wel heel leuk om te bezoeken.

Anyway, deze leuke groene ‘nessie’ zwemt nu in mijn soep rond. Ik vond hem online voor slechts EUR 1,-.

Fijn weekend allemaal.

Annette

15 thoughts on “Friday Finds

 1. Hij is leuk! ik hou wel van Nessie, ik zou best wel naar dat meer willen gaan, wie weet zie ik hem wel, hihi…En €1…? Had ik dat geweten, superleuk voor hier of om cadeau te geven!

  Like

 2. Leuke pollepel!

  Wat Nessie betreft: toen ik daar naast het meer kampeerde (mag vrij in Schotland) zie je daar behalve geen monster, ook niet direct iets dat je kolossaal begint te bijten eens je in je tent probeert te slapen. Ze noemen het daar “Mudgies” een soort van zeer kleine vliegjes maar met een wel venijnige beet. En ze komen in zwerm.

  Warme groeten,

  Stef

  Like

   • Ze zoemen gelukkig niet Ann 🙂

    Ze zijn wat grootte betreft wat kleiner dan muggen en misschien zo groot als dondervliegjes. De beet is wel supervervelend.

    Gelukkig ontdekten we dat je er geen last van hebt wanneer je je van kop tot teen induffelt (dus werkt perfect wanneer je slaapt).

    Gewoon genieten van je pollepel zonder de nare verhalen zou ik zeggen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s