Friday Finds

Vogel (snack) prikker

De Friday Find van deze week is een vrolijke. Ik vond dit leuke gekleurde boompje met vogeltjes online. Het zijn cocktailprikkertjes. Als echte Nederlanders serveren we graag een blokje kaas, worst of een bitterbal πŸ™‚ bij een feestje of bij de borrel nietwaar?

In plaats van de geijkte houten prikkers kun je nu in style serveren met deze leuke boom. De vogeltjes zijn namelijk cocktailprikkers en ook nog eens milieuvriendelijk want je spoelt ze even om en ze zijn weer klaar voor gebruik.

Dit boompje heeft mij EUR 1,- gekost. Het boompje komt met 6 vogeltjes in verschillende kleuren.Β  Dus bij een borrel met 6 personen kan iedereen zijn eigen vogeltje kiezen. Geef je een groter feest? Dan koop je er gewoon 1 of 2 extra, voor EUR 1,- breekt dat de bank niet. Let’s Party!

Annette

18 thoughts on “Friday Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s