Styletone

Unboxing: Styletone Mei 2016

Heerlijk, de box viel weer op de mat afgelopen vrijdag. Zoals jullie weten heb ik al geruime tijd een abonnement op de Styletone en het bevalt me prima. Alle producten in de box zijn dierproef vrij. Ik laat je zien wat er deze maand in de box zit.

Styletone mei 2016

We starten met Lekker in een potje. Wat een leuke naam. Dat begint al goed. Dit potje lipscrub kost EUR 4,95 en is eetbaar want het is een volledig natuurlijk product. Het zit in een leuk tinnetje verpakt en ik heb de ‘smaak’ Strawberry & Lemon ontvangen. Het ruikt heerlijk. Even met je vinger een beetje van deze scrub over de lippen wrijven en ze zijn volledig Kissproof.

Vervolgens een prachtige blush van 29cosmetics. Hier zat vorige maand ook al een product van in de doos. Helaas zegt de verpakking Berries (en ik dus helemaal blij) maar de inhoud is toch echt de Rose en dat is een peachy tint. Mhew dat vind ik echt heel jammer want dit soort tinten zie je niet goed terug op mijn gezicht, het valt teveel weg met mijn huidskleur. Mocht iemand de Berries hebben ontvangen en willen ruilen dan hoor ik het heel graag. Het is wel een prachtige blush met dito ingrediënten als druivenpitolie. De prijs? EUR 34,95.

Een oogschaduwprimer is altijd welkom. Het is een product dat ik dagelijks gebruik om ervoor te zorgen dat mijn oogschaduw de hele dag goed blijft zitten en de kleuren mooi uitkomen. Deze van Emite kost een lieve duit EUR 29,-. Het bevat geen parabenen en zit vol met verzorgende goodness.

De topper wat mij betreft is deze Priming Gloss stain van Manna Kadar EUR 21,95. Wederom een nieuw merk voor mij. Het is een prachtige oud-roze tint en dat is helemaal in mijn straatje. Het is een 3 in 1 product, primer, gloss en lang houdbaar. Ook nog eens voorzien van vitamine E en A en bessenextract om de lippen lekker zacht te houden. Gloss is normaal niet aan mij besteed maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Heel blij mee. Hij plakt absoluut niet en is toch meer een vloeibare lipstick dan een gloss vind ik zelf.

Tot slot een oogschaduw kwastje EUR 12,- van het merk Marsk. Ik heb inmiddels en nieuw kwastje van ELF (voor diegenen die mijn laatste opgemaakt video *klik* hebben gezien) maar een extra kwastje is altijd meegenomen.

Fijne box weer en een goede inhoud met wederom een hoge totaalwaarde. Wat is jouw favoriet uit de box van deze maand?

Annette

22 thoughts on “Styletone

  1. De lipgloss/lipstick heeft zeker een mooie kleur en de oogschaduw primer is superhandig. Ik snap wat je bedoeld met de blush, die kleur zou bij mij ook niet te zien zijn. Ondanks mijn bleke huid. Ik hoop dat je hem kan ruilen met iemand!

    Like

  2. Ik heb ook Berries en ik gebruik hem maar als highlighter. Vind het weer een mooie box met allemaal bruikbare spullies. De lipscrub is echt zzzzzalig!

    Like

  3. Hoe vaker ik dit box tegenkom en hoe dichterbij het gevoel van hebberigheid dat ik ook een abonnement wil nemen van de box. De inhoud is erg aantrekkelijk, zeker voor die prijs. Unboxing van een verrassingspakket daar ben ik ook dol op.

    Like

  4. Pingback: Unboxing Styletone | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s