adidas Neo

Voorjaar sneakers

De dagen worden weer langer, meer licht, meer zon dat vroeg om wat nieuwe voorjaars sneakers. Uit de voorjaarscollectie van adidas zocht ik twee paar nieuwe sneakers uit.

Als eerste een paar hele witte sneakers. Vorig jaar kocht ik de klassiekers van Stan Smith  maar deze zijn iets verfijnder van vorm (iets minder lomp – als ik me even zo mag uitdrukken). Ze lopen heerlijk en zijn natuurlijk heel gemakkelijk te combineren met van alles en nog wat. Of je ze nu draagt bij je favoriete jeans, straks onder een leuke short of welke manier dan ook. Wit is altijd goed en past overal bij.

Het tweede paar heeft een cloudfoam voetbed. WHOA! Lopen op wolkjes dus. Je kunt dit het beste vergelijken met traag schuim, je weet wel waar ze matrassen en hoofdkussens van hebben. Heerlijk! Echt je trekt deze sneakers aan en je wilt ze nooit meer uit doen. Ik nam deze in de kleurcombinatie zacht-blauw met grijs. Mijn dochter heeft ze ook gekocht en die heeft ze in het zwart met wit.

Deze laatste gaan dus de ultieme test in Londen krijgen of ze net zo lekker lopen als mijn Stretchwalkers van vorig jaar. De vorige keer in Londen liepen we zo’n 13 km per dag en ik ben benieuwd of deze schoenen dat ook aankunnen.

Je vindt deze schoenen online op www.adidas.com

Heb jij al schoenen voor het voorjaar gekocht?

Annette

12 thoughts on “adidas Neo

 1. Ik las Adidas Deo, hahaha!
  Ik koop nooit meer sneakers omdat ze bij mij altijd vrij lomp staan. Je zegt het precies goed. Bij anderen ziet het er hip uit en ik voel mij dan helemaal gekort..
  Die witte hebben een mooiere vorm, de punt van de schoen is niet zo rond. Leuk!
  En het voetbed van die andere lijkt mij ook zalig! Wat zou het perfect zijn als in de witte ook nog zo een voetbed zou zitten.. Ik ga ze steeds leuker vinden! (scrollt steeds weer terug om te kijken)

  Like

  • Heerlijk hoor in Londen 20000 stappen per dag zonder rugpijn te krijgen ik ben zo blij maar wel dood op 😅

   Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s