Friday Finds

Macaron oordopjes

Hmm, ben jij ook dol op Macarons? Dan heb ik deze week een hele leuke Friday Finds voor je. Deze leuke macaron vond ik op het internet voor EUR 2,-. Het zijn ‘oortjes’. Altijd handig en bij ons gaan ze er met grote regelmaat doorheen. Kwijt, kapot, ingepikt door de kinderen die die van hun niet kunnen vinden 🙂 noem het maar op.

Macaron oordopjes

Meestal haal ik paar goedkope oordopjes bij de Action of zo want anders is het wel een dure hobby. Deze hebben dus een leuk kleurtje (in mijn geval Roze met Mint-groen) en een handig opbergdoosje. Ik laat mijn oordopjes eigenlijk standaard in mijn laptop zitten (of aan mijn Ipod) en zal het opbergdoosje dus niet zo snel meer gebruiken maar deze is wel leuk om dan bijvoorbeeld een klein cadeautje in te doen en weg te geven.

Macaron oordopjes      Macaron oordopjes

De oordopjes werken prima en doen het dus ook in Apple apparatuur zoals mijn Ipod. Deze zoete versie (denk niet dat mijn zoon deze snel zal inpikken haha) heeft ook nog een leuke groen strikje waarmee je de lengte kunt instellen (verschuifbaar dus).

Ik kan weer even vooruit met deze vrolijke oordopjes.

Koop jij regelmatig nieuwe oordopjes?

Annette

12 thoughts on “Friday Finds

  1. Super cute! Nee, jouw zoon zal ze niet inpikken. Ik gebruik niet zo vaak oordopjes, liever mijn koptelefoon. Die krengen vallen altijd uit mijn oren. Ik heb vast rare oren 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s