New in: adidas sneakers

Oke, oke ik geef het toe ik loop hopeloos achter, haha. Maar ja, ik ben nu eenmaal een tikje ouder dan de meest jonge dames die ik zie rond lopen op de witte Stan Smith sneakers of op de Superstar. Ik had nog geen van beiden in mijn collectie dus dat werd hoog tijd.

adidas sneakers      IMG_3486

Zoals jullie wel (of niet, maar dan weet je het nu :))weten werk ik bij adidas en zie ik dus elke dag bij mijn collega’s leuke sneakers voorbij komen of leuke kleding want dat hebben we ook. De witte Stan Smith is onze bestseller al jaren maar dit jaar ging het natuurlijk Sky-Rocket zeg maar doordat deze sneaker een ware hype werd en ze dus ook in alle varianten van knock-off door  ‘concurrende’ merken in de markt werden gezet.

En tsja daar wrong de schoen bij mij een beetje. Niet letterlijk maar figuurlijk want als iedereen het heeft dan vind ik het vaak niet meer zo leuk. Enfin, ik speur natuurlijk regelmatig onze site af en ineens viel mijn oog op deze veelkleurige variant. Ik ben dol op kleur en het mag van mij ook wel een beetje anders dan anders. Alleen maar leuk toch? Dus deze werden het.

Stan Smith sneaker     Stan Smith sneaker

De legendarische Stan Smith begon op de tennisbaan en laat al sinds 1971 zien wat hij kan. Deze ‘Florera’-versie van de iconische damesschoen is helemaal bedrukt met een kleurige print, ontworpen door Llew Mejia en Shinpei Naito.

Het tweede paar mocht dan wel een tikje braver want je moet het natuurlijk wel ook kunnen blijven combineren met je kleding en toegeven zo’n veelkleurige schoen ga je niet stylen met een bonte outfit.  Dus ging ik als tweede paar voor de Superstar in de klassieke kleur wit met zwart. Lekker!

Superstar sneaker      Superstar sneaker

Beide paren zitten lekker. De Superstar heb ik in mijn ‘normale’ maat gekocht. De Stan Smith in een half maatje groter (ik hoorde van de ene collega dat dat nodig was en bij de andere weer niet, dus twijfel gevalletje). Goed gegokt want ze zitten nu goed. Door de drukke print ogen ze wel wat groot terwijl de superstar juist weer klein oogt (toen ik ze uit de doos haalde dacht ik; dat gaat nooit passen).

Superstar sneaker       Superstar sneaker

De adidas Superstar sneaker staat nog steeds bovenaan. De favoriet werd in 1969 gelanceerd en bewees al snel dat hij zijn naam waardig was toen de NBA-spelers de veters van de inmiddels wereldberoemde shell-toe strak aantrokken. De schoen is gemaakt van volnerfleer, met gekartelde 3-Stripes en een rubberen cupzool.

Beter laat dan nooit dus en ik heb weer twee klassiekers aan mijn inmiddels aardig uitgebreide collectie kunnen toevoegen.

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers?

Annette

 

16 thoughts on “New in: adidas sneakers

  1. Ja, ze zijn leuk! Vooral die met die kleurtjes, en belangrijk..als ze lekker lopen, helemaal top. Ik ben ook zo, als iedereen ermee loopt..dan sla ik het over. Of koop het pas later. 🙂

    Like

  2. Oeh, die bovenste zijn geweldig. Ik ben echt een sneaker meisje. Mijn Stan Smiths of Nikes zitten aan mijn voeten vast geplakt. Heel onhandig als ik een keer op hakken moet lopen.

    Like

  3. Pingback: adidas Neo | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s