Bloggers

Bloggers

Bloggers, wat zijn dat nou voor types :)? Ik vind ons (uiteraard) allemaal unieke persoonlijkheden en dat maakt bloggen zo leuk. Je kunt je ei erin kwijt het is helemaal jouw stukje internet en je kunt het helemaal inrichten zoals je dat zelf leuk vind. Je beslist wat je wel of wat je niet wilt delen of je een niche hebt of gewoon lekker met de massa mee gaat. Het kan allemaal.

Overeenkomsten

Ik volg best veel blogs en zie dan ook best dat er ook veel overeenkomsten zijn tussen bloggers en dan heb ik het niet over onze passie voor onze blog maar meer in “lifestyle” zeg maar. Maar waar verschil ik dan van andere bloggers? Ik vertel het je;

Yankee Candle

Ik heb net als veel bloggers een liefde voor geurkaarsen maar Yankee Candle is dat niet. Ik vind de geuren veel te chemisch, te sterk en vaak gewoon echt niet lekker. Je ziet/hoort mij weleens op mijn geurkaarsen mopperen in opgemaakt video’s als ik weer eens een kaars te pakken had die tijdens het branden nauwelijks geur afgeeft maar Yankee Candle doet voor mij het omgekeerde. Te heftig en slaat soms zelfs op de keel. Nope, hier wijk ik dus af van de anderen 🙂

Sushi

Nog zo’n ding Sushi lovers. Op Instagram en in de weekly diaries die veel bloggers plaatsen zie ik hun liefde voor Sushi. Ik snap het niet. Ik vind er echt helemaal niets aan. Ik vind een stukje Sushi best oké maar om dit als avond maaltijd te eten? Nope ook dit zie ik niet, ik sla over.

Shopping

Lush

Als ik een Lush winkel tegenkom moet ik even naar binnen. De geur is heerlijk en ik vind de winkel enorm vrolijk toch ga ik eigenlijk altijd met lege handen naar buiten. Ik vind de producten eigenlijk te duur voor wat je krijgt. Ik vind die bath bombs en badschuim echt wel lekker hoor, maar rond de 6 euro betalen voor 1 zo’n bal vind ik toch eigenlijk echt te veel. Ik heb in het verleden best wel eens wat gekocht maar vond het niet fantastisch, er zijn echt wel fijnere producten. De lyrische reviews die ik vaak tegenkom – mwah, ik loop er niet warm voor.

Netflix

En dan als afsluiter Netflix. Ik lees er veel over, heb het niet, ook geen behoefte aan. Ik heb er denk ik gewoon ook echt geen tijd voor en ben niet zo’n serie-liefhebber of enorme filmkijker. Doe mij maar een lekker boek. Als ik uit mijn werk kom en ik plof na het eten op de bank ga ik een rondje blogs lezen, ik kijk een beetje tv, stap onder de douche en dan mijn mandje in om nog even wat te lezen. Ik zou niet weten hoe ik netflix in mijn leven moet passen hahaha.

zitten is het nieuwe roken

Gekkigheid

Natuurlijk moet je al het bovenstaande met een knipoog lezen. Ik houd van mijn mede bloggers maar vond het leuk om een artikeltje te maken over waar ik toch een ‘afwijkend typje’ ben :).

Ben jij een blogger? Welke ‘eigenschap’ ontbreekt er bij jou als je naar je medebloggers kijkt?

Annette

20 thoughts on “Bloggers

 1. Grappig, er zijn inderdaad best veel hypes onder bloggers te signaleren. Zoals die passie voor ananassen, flamingo’s of eenhoorns. Nooit begrepen. Ook die yankee candles vind ik idd te kunstmatig. Of overal maar dat bananenbrood! Daarentegen ben ik dol op sushi!

  Like

 2. Ik lust geen vis, en ook geen sushi. Jakkes. Die kaarsen ken ik nog niet en Lush schijnt inderdaad een bloggerding te zijn, maar ik ken het merk zelf nog niet. Netflix wel 🙂 gek op series kijken en ook mijn dochters zijn verslaafd. Het liefst kijken ze de hele dag door My Little Pony (toch weer de eenhoorns dus)

  Like

 3. Yankee Candle die heb ik nooit ervaren, maar idd je komt veel tegen op andere blogs. Zowel Lush en Netfix. Vergeet niet MAC lipstick en Naked palettes natuurlijk voor de beauty blog. Ik vind sushi wel lekker staan ook vanavond op het menu.

  Like

 4. Yankee doodle, netflix en lush, heb ik ook echt helemaal niks mee. Sushi daar in tegen vind ik echt super lekker! Maar dat is echt niet omdat ik een blogger ben ahahah. -x-

  Like

 5. Sushi en Lush, ik trek het beiden niet. Vind het van dat soort hipster dingen waar ik niks mee heb.
  Alleen Yankee Candle, dat vind ik toch wel erg lekker ruiken. Dus daarin ga ik mee met de meute.

  Like

 6. Sinds kort kijk ik Netflix en ja hoor, ik ben verslaafd! Lush en Yankee Candle zijn al jaren favoriet, maar vind het vaak ook best prijzig. Ook ben ik gek op sushi, maar sinds ik de ‘echte ‘ sushi in Japan heb geproefd vind ik het hier niet zo bijzonder lekker meer 😉 De hype waar ik niets mee heb zijn de Mac lipstick.

  Like

 7. Ik ben dol op sushi, maar dat heeft niets met bloggen te maken.
  Series kijk ik al zo lang, en niet op Netflix. 😉 Op tv is er gewoon weinig leuks. Misschien scheelt het dat wij samen series volgen, als ik alleen zou zijn weet ik niet of ik veel zou kijken naar series.
  Die kaarsen ken ik niet en Lush is gewoon een bijzondere winkel.
  Ik wil heel graag ook een keer naar de DM in Duitsland… maar of ik dan de meute achterna ga…geen idee. Is dat een blogger-dingetje?

  Like

 8. Ik ben ook een afwijkend blogger typje:
  Ik maak óngelofelijk veel dingen mee, van héél bizar, tot heel ontroerend, tot heel spannend, over Jezus, geloof, liefde voor een ander, bovennatuurlijke zaken, ik stel dingen aan de kaak (de huidige psychiatrie, ons milieu, ons eten, onze kerken,) en schrijf daar prikkelend over:
  omwegen.naardehemel.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s