Boekrecensie

Boekrecensie: Dancer – Christine Bols

Van uitgeverij Aquazz ontving ik het boek Dancer van de Belgische schrijfster Christine Bols. Het was voor mij een eerste kennismaking met deze schrijfster. Wow wat een spannend boek. Dit boek had me vanaf het begin in de greep en liet me niet meer los.

Waar gaat het verhaal over:

Het inspecteursduo Sackley en McCool wordt ter hulp geroepen door de politie van Santa Cruz in Californië. In de badstad is een seriemoordenaar actief die jonge vrouwen vermoordt met een duizelingwekkende snelheid. Dan valt er een derde slachtoffer. Ze hebben alle redenen om aan te nemen dat nummers vier en vijf snel zullen volgen. Ondanks de tegenwerking van het plaatselijke korps en de geringe aanknopingspunten die ze hebben, proberen ze de moordenaar op te sporen en een volgend slachtoffer te vermijden. Op een ingenieuze manier proberen Sackley en McCool de dader in de val te lokken.

Dancer Christine Bols

 

Als je van behoorlijk gruwelijke boeken houd hahaha dat kan ik je deze aanraden. Ik vond hem echt heel spannend en heb af en toe met het hart in de keel zitten lezen. Heerlijk! Ook al is dit het vierde boek met het inspecteursduo in de hoofdrol kun je het gewoon ‘los’ lezen. Ik heb de vorige ook niet gelezen en had niet het idee dat ik ergens iets niet meekreeg in het verhaal.

Wie is Christine Bols?

Christine Bols, Brasschaat 1950, woont samen met haar Britse partner vlakbij Antwerpen. Zij studeerde af in de richting Moderne Talen en was haar hele carrière directie-assistente bij een overheidsinstelling. Toen ze op haar zestigste met vervroegd pensioen ging, kon ze zich volledig wijden aan haar grootste passie: schrijven.

Je kunt het boek Dancer HIER kopen.

Annette

p.s. dit artikel bevat een affiliate link

 

2 thoughts on “Boekrecensie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s