Friday Finds

Friday Finds #1 – Decoratie eieren

Vandaag mijn eerste blog in een nieuwe ‘serie’. Friday Finds. Wat je kunt verwachten in deze rubriek zijn aankoopjes die ik heb gedaan via het internet, gekke gadgets, rare vernuftige dingetjes; onzin, of toch super handig. Het internet staat er tenslotte vol mee en ik vind het leuk om zo in de avond al surfend op het net dit soort dingetjes voor een prikkie te kopen. Uiteraard koop ik ook wel eens wat in gewoon fysieke winkels en ook die aankoopjes laat ik dan graag op vrijdag aan je zien. Ook kan het zijn dat ik een mooie quote plaats of een bijzondere blogpost van een andere blogger. So let’s get this Friday started:

ann ages gracefully friday finds decoratie eieren

Deco-eieren

Twee weken terug was ik met Isabelle een dagje naar Centro in Oberhausen. Bij de Kaufhof (een soort V&D) waren we lekker aan het snuffelen en ik vond met name de decoratie in de winkel zo leuk. Overal vond je lekker kitsch (paas)eieren in felle kleuren. Ik houd ervan. Als het glimt ben ik net een ekster en ga ik erop af.

Toen we bij de chocolade afdeling waren aanbeland vonden we ineens een schap met de eieren en bleken ze dus ook te koop te zijn. Hoera! Ik ging voor deze 3 leukerds in Blauw, groen en roze. Er was ook nog oranje en ook nog een maat groter maar deze combi vonden wij het leukst.

Fotograferen viel niet mee 🙂 en ook zijn ze vingerafdruk gevoelig haha dus poetsen en niet meer aankomen. Leuk voor de aankomende paasdagen maar ik denk dat ze daarna ook gewoon lekker blijven staan.

Wat vind jij van deze eieren?

Annette

8 thoughts on “Friday Finds

 1. Ik vind ze leuk, ik hou ook wel al die van glanzende spulletjes. Wat zou dat toch zijn met de meeste vrouwen, dat ze zo aangetrokken worden door shiny spullen? ik zou daar best achter willen komen hoe dat nu zit…;),

  Like

 2. Haha ik ben ook echt een ekster! Niet normaal! Ik vind ze wel erg superleuk, maar niemand mag er dus aanzitten vanwege vingerafdrukjes hihi. -x-

  Like

 3. Helemaal leuk én heel vrolijk! Ik zou ze ook lekker laten staan! Alleen dan wel uit de buurt van de jongste want dan zitten er binnen no time vingervlekken op haha. Zo’n mooie glanzende kleurtjes zijn natuurlijk wel verleidelijk voor hem om even aan te raken 😉
  Ze zijn leuk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s