Nagels #24

OPI – thickle my France

Back to basic is het deze maand. Ik had zin in een nude kleurtje en toen ik mijn (inmiddels) behoorlijke nagellak stash door nam kwam ik deze tegen van OPI.

Het is dus al een wat ouder lakje uit een vorige collectie van OPI maar zeker niet minder mooi. Het is een mooie lichtbruine tint die mooi past bij mijn huidskleur. De dekking is ok. Hij is hier zoals altijd met twee laagjes en een topcoat aangebracht. Hij dekt volledig maar blijft wel licht van kleur. Ik houd ervan.

OPI nagellak tickle my France ann ages gracefully

Een lakje van OPI kost ongeveer EUR 14,50. Ik vind dat best veel geld voor een lakje. Voordat ik met bloggen begon was OPI wel mijn favoriete nagellak merk en ik heb er dan ook best wat flesjes van. Tegenwoordig vind ik dat je voor een fractie van die prijs prima lakjes kunt kopen en zou ik het dus niet snel meer uitgeven. Te meer ook omdat ik nu graag elke maand een andere kleur aan jullie wil laten zien dus ik zelden een lakje meerdere keren draag (tjonge, wat een narigheid 🙂 ).

De paasdagen komen in rap tempo op ons af en de volgende keer ga ik ook voor een echte paaskleur. Zelf houd ik van de paasdagen en dat is toch wel mijn favoriete feestdag moet ik zeggen. Komt echt omdat de lente dan in de lucht hangt en alles weer wat kleur krijgt.

Voor nu dus deze mooie basiskleur. Welke kleur draag jij op dit moment op je nagels?

Annette

14 thoughts on “Nagels #24

 1. Ik vind dit zulke mooie kleuren maar op de een of andere manier maken ze mijn handen grauw. Jij hebt daar geen last van. Mazzelaar.

  Ik draag nu Hold me tight van p2. Ook een aanrader!

  Like

 2. Nog toevalliger, ik heb net als Babs een soorgelijke kleur op mijn nagels. Het is L’oreal Doutzen Nude, echt een super lakje! Deze is ook prachtig!

  Like

 3. Wat een mooie nude kleur!!! Momenteel zijn mijn nagels ook lekker neutraal… gewoon een french manicure… maar ik ben al aan het denken welk kleurtje ik volgende keer ga nemen want dat is net voor het paasweekend!! Het mag dus best iets vrolijks worden 🙂 Groetjes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s