Spotlight

Blog in de spotlight #6

spotlight

Deel 6 deze week van mijn spotlight artikelen. Ik ga deze week voor de blog van Desiree. Ook dit is een blog die ik inmiddels al weer een paar jaar volg. Desiree maakt prachtige foto’s en heeft echt een eigen stijl. Ik herken haar foto’s altijd direct. Leuk is dat om te zien.

 

curvacious 2

Op de blog Curvacious.nl vind je artikelen over beauty en lifestyle (plus size) fashion en persoonlijke artikelen.  Haar beauty artikelen zijn altijd lekker uitgebreid en ze heeft ook aandacht voor de ingredienten.

Zelf omschrijft Desiree haar blog als volgt: Curvacious.nl is een persoonlijke feel good blog vol dagelijkse inspiratie, tips, reviews, informatie en nieuwtjes over beauty, fashion (vooral geweldige plussize shoppingadresjes), lifestyle, het leven van een ondernemende moeder en nog een beetje meer 🙂

curvacious 1

De blog is zeker een bezoekje waard. Ken jij de blog van Desiree?

 

Annette

10 thoughts on “Spotlight

 1. Ja, ik ken haar van naam, De naam Curvacious doet zeker een belletje rinkelen bij mij. Ik vind haar ook bij de ‘grote’ bloggers horen. En gek genoeg volg ik geen blogs van de meest bekende dames, raar eigenlijk.
  Ik heb haar kort gesproken op het event van de Tuinen,ik vond haar een heel sympathieke vrouw
  en haar blog, ik heb nogmaals even gekeken, ziet er prachtig uit!

  Like

 2. Het blog van Desiree heeft lay-out om jaloers van te worden en haar foto’s zijn inderdaad prachtig!
  Toch is het op dit moment niet een van favoriete blogs doordat de onderwerpen en thema’s niet binnen mijn interessesfeer vallen. Maar dat kan veranderen, hoor! Ik merk dat mijn interesses doorheen de loop van de tijd nog weleens wisselen.

  Like

 3. Ik ken haar zeker en het grappige is dat ik ondanks dat ik niet heel vaak op een artikel van haar terechtkom, haar toch een inspirerende dame vind. Ik ben in ieder geval getriggered weer te gaan kijken. 🙂

  Like

 4. Ik vind dat echt een mooie vrouw, met een klassiek mooi koppie. Ook ik vind dat zij bij de grotere bloggers behoort, maar zonder dat commerciële smaakje wat ik bij de Grote Drie heb, die volgens mij zelfs hun toiletpapier gesponsord krijgen. Dat heeft Desiree natuurlijk ook, maar kweenie, ze gaat er anders mee om. Het straalt er in ieder geval minder vanaf. En dat is goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s